Wednesday, 15 July 2009

~ LO: wild boars :) ~

Oiiiiiiih!!!! Ainoa huono puoli näissä taskuissa on se että niistä on vaikea saada otettua kuva. iiiik! Jokohan sitä jaksaisi kaivaa skannerin esille. hmm...
No, mutta, tällaisen leiskan sain tehtyä ennenkuin menin nukkumaan. Sainpahan taas leiskaksi asti muutaman valokuvan mitkä ovat odottaneet skräppäystä jo ikuisuuden. Käytin tähän tätä pakkia. Minusta noissa papereissa oli kivan maanläheiset värit joten sopivat näiden kuvien kanssa. Oli myös kiva käyttää taas erilaista taskua!
Eeeeeeek!!! The only bad side about these page protectors is that it is so difficult to take a photo of the layouts. eek! I wonder if it is time to dig up my scanner.
Oh well, this is anyway a layout which I made before going to bed last night. I was so happy to be able to scrap away another couple of photos that have been waiting forever. I used this kit this time. I thought that the colours of the papers went nicely with these photos. It was also really nice to use a different kind of page protector this time!

Ainiin!!! Se Pink Paislee paketti tuli perille eilen. IIIIIIIIIIIIK!!!!! Siinä oli kyllä vaikka mitä ja ehdottomasti oli kyllä tilaamisen arvoinen :). Hirmuinen kasa papereita, monta pakettia siirtokuvia, kaksi pakettia leimasimia, chipboard kuvio laatikoita kaksi jne jne. Nyt on kyllä millä leikkiä. Taidan tehdä niistä omat pakit, niin on helpompi käyttää :).

6 comments:

 1. Oi, Pink Paislee -paketti! Itsekin olisin sellaisen halunnut, mutta jäi sitten tilaamatta.

  Oletko kuvannut pakettia? Olisi kiva nähdä sisältöä! :)

  ReplyDelete
 2. oih, minä en ottanut kuvia siitä, mutta täällä on kuvia joita joku toinen otti. Paketit oli aikalailla samanlaisia, vain uutuuspaperi taisi aina olla eri: http://creativenenne.blogspot.com/2009/07/min-fodelsedag.html

  ReplyDelete
 3. ja carolan blogissakin on kuvia: http://zazahbella.blogspot.com/2009/07/ostettuna-on-sika-sakissa.html?showComment=1247640145915#c3031340961152075730

  ReplyDelete
 4. Mun Pink Paisleeni on postissa, saan sen noutaa tänään iltapäivällä! IIK! Siitä tuli tullausilmoitus maanantaina, mutta en sitten tiiä tartteeko mitään tullimaksuja maksaa kun sisällön arvo on kuitenkin niin pieni. Mutta sen näkee sitten tuleeko tullilta jotain laskua perässä. Joka tapauksessa en meinaa enää pysyä housuissani kun kattelin kuvia noiden kahden linkin takaa! :D Mulla on joulu tänään, hihii! Ihan huippua, kun juuri eilen väsäilin ekaa 12x12 tuumaista skräppäysprojektiani ja nyt saan sitten vaikka kuinka paljon kaikkea kivaa lisää materiaalivalikoimiini! Oujee! Kiitti Laura ihan hurjasti kun kerroit tuosta pakettitarjouksesta!!

  ReplyDelete
 5. Mullekin tuli PP:n paketti! Kiitos, Laura, kovasti vinkistä! Tuli tännekin ihan tullitta ja kyllä kannatti - ihania koristeita, leimasimia, nauhoja, chipbord-kuvioita ja tosi paljon papereita. Taitaa sisällöllisesti olla kaikilla aika samanlainen, kun vertailin noita toisten ottamia kuvia. mullakin hyvin samantyyppinen setti.

  ReplyDelete
 6. Jep, värit sopivat tosiaankin tosi hyvin valokuvien kanssa. Tulee sellainen kiva luonto/maalaisfiilis :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.