Sunday, 12 July 2009

~one more animal card and some storage stuff~


Innostuinpa illalla tekaisemaan vielä yhden eläinkortin lisää kun kuvia olin kerta valmiiksi leikellyt. Valitettavasti pari eläintä joutui kuitenkin roskikseen. iiik!
I was in the mood for making one more animal card as I had cut out so many animals. So here it is :). Unfortunately the rest of the animals ended up in the bin. eeek!

------------------


Ihana Xing kyseli jokin aika sitten että miten minä säilyttelen tavaroitani. no... tuota... tämä huone on aina kuin kaatopaikka, joten vielä ei oikein kestä näytellä liikaa, mutta tässä pari juttua mitkä minulla on käytössä. Eli tässä on minun silppusalkku :). hih! Yritän laittaa sinne aina kaikki ei kokonaiset paperit. Se on kyllä ihan täynnä jo! Mutta toivottavasti saan käytettyä siitä papereita pois varsinkin noihin taskuleiskoihin! (ja ehkä kortteihinkin!) Tuo on kuitenkin helppo tapa säilyttää nuo paperit koska tuohon salkkuun mahtuu tosi paljon paperia (se on n.10cm paksuinen) ja ne pysyvät siellä turvassa ja suorassa. Helppo myös napata mukaan kun menen skräppäämään muualle.
Lovely Xing asked a while ago about how I store my scrapping materials. Well... well.. my room always looks like a tip, so I don't dare to show too much :), but here are a couple of things I like to use. Here is my thingy for paper bits. I try to put there all the papers that aren't full sheets anymore. It is super full already. But I hope that I can start using them away now especially for those page protector layouts. (maybe for cards, too). It is such an easy way to keep those papers as you can fit plenty in it and they stay straight there, too. It is also easy to grab with me if I scrap elsewhere.

Ja sitten toinen säilytysjuttu. Xing kysyi että miten säilytän pakkini.. eli siis ne scraproomin pakit. Ne on TOSI helppo säilyttää! Ja miksi? Ah, se onkin eräs syistä minkä takia tykkään niin älyttömästi näistä pakeista. Jokainen pakkihan on siis jaettu neljään osaa.. ja jokainen niistä on omassa muovipussissaan!!! Eli aina kun alan skräppäämään, minä vain nappaan jonkun pussin pöydälle ja alan tekemään. Kiva kun ne on sitten aina järjestyksessä ja kaikki tavarat tallella. :) Minä pidän pakkipussit tuossa Cropper Hopperissa. Siinä ne ovat mukavasti tallessa :).
And then another storage thing. Xing also asked me about where I keep my scraproom kits. They are soooo easy to store! Why? Well, it is actually one of my favourite things about these kits. Each kit is divided into four separate kits and they are individually packed into 4 plastic pockets!!! So, when I start scrapping, all I need to do is pick one of the pockets and get into it. Such an easy way to scrap and also to keep everything safe and tidy :). I keep my kits in a cropper hopper.
Tässä hmm.. taisi olla toukokuun pakit. Oikealla siis heidän nettisivuiltaan kuva ja vasemmalla minulle tulleet pakit pusseissaan :).
Here are the.. hmm.. May kits, I think. On the right the picture from their website and on the left the kits that arrived to me.. all in their own pockets. :)

7 comments:

 1. Ihana kortti jälleen!! :)

  ReplyDelete
 2. vau, ompa kätevä juttu tuo salkku. :)

  ReplyDelete
 3. Another ADORABLE card! And the cloud background is PERFECTION! :-)

  I use Cropper Hopper's for my paper organization, too! :-)

  Have a great week, Laura! :-)

  ReplyDelete
 4. Voi einomiesporkkakoski kuinka mainio krokokortti!

  ReplyDelete
 5. Hauska nähdä nämä, ja sinulle selvästi sopivat skräppipakit, sillä olet viime aikoina tehnyt huiman määrän leiskoja. Kätevä kun voi ottaa yhden pakin suoraan esille (ja silti lopputulos on aina ihan omanlaisensa eli ihana)

  ReplyDelete
 6. Tosi mielenkiintoista aina nähdä miten kukin säilyttelee tarvikkeitaan :)
  Vitsit tuo kortti on IHANA! <3

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.