Wednesday, 15 July 2009

~scraproom scrapbook kit - March (part 2)~

Tällä kertaa otin käyttöön pakin jossa oli American Crafts tavaraa. Minä rakastan American Crafts papereita koska ne on niin selkeitä ja värikkäitä! Aivan ihania. Sopivat täydellisesti minun tyyliin :). Tässä pakissa oli kaksi valkoista Prism kartonkia, 3 kaksipuoleista kuviopaperia, 3 badge nappia, 5 Scenic Route chipboard nappia, 4 MM huopanappia ja pätkä nauhaa. Ihania!!!
This time I decided to use a kit with American Crafts stuff. I looooove American Crafts papers as they are so wonderfully clean and colourful! Love them. They are just perfect for me :). In this kit there was two white Prism cardstock sheets, 3 double sided patterned papers, 3 badge buttons, 5 Scenic Route chipboard buttons, 3 MM felt buttons and a bit of ribbon. Beautiful!!!

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Hihii!!! Näin värikäs leiska syntyi eilen! hih! Tuo sininen paperi ja aakkoset ovat minun omista kätköistä, kuten myös tuo iiiiihana kittyrobotin ampparinappi! Se on kyllä huiman suloinen!
Minusta tästä leiskasta tuli ihan hauska. Ainakin kivan pirtsakka. Oli ihan PAKKO skräpätä tuo kuva, sillä Pauli on tosiaan lähettänyt sen minulle jo kahtena pääsiäisenä peräkkäin ja se vaan jaksaa minua naurattaa. hihii! Halusin pitää sen aina tallessa :).
*giggling* I made this super colourful layout yesterday! *grin* that blue paper and alphabets are from my own stash, as well as that suuuuper cute bee button from kittyrobot. It is so lovely!
I think this layout turned out pretty fun. Very happy at least. I just HAD to scrap that picture as Paul has sent it to me two Easters in a row and it keeps making me laugh. I wanted to make sure that I will keep it :).
---------------------

added 31.10.2009-----------------
added 30.11.2009----------------------
added 21.1.2010--------------------

12 comments:

 1. Tuo kuva on kieltämättä todella hauska :D Leiska on kiva, rauhallisen värinen ja nuo kukat on todella ihania!

  ReplyDelete
 2. Voi naurua mikä kuva! Hyvä että tallensit sen. Ihanan värinen sivu, ja sä sitten aina yllätät mut sivun tyylillä verrattuna mun omaan mielikuvaan ympyröidystä pakin kuvasta. En koskaan rullaa heti alaspäin sun sivua katsomaan, vaan mietin aina itse mitä mä tekisin samoista materiaaleista. Se on kivaa!

  ReplyDelete
 3. tosi kiva sivu! nauran vieläkin makeasti tolle kuvalle!!!

  ReplyDelete
 4. Ninarsku!!!! iiiiik!!! Aivan ihana kun kerroit minulle mitä teet aina kun laitan pakin kuvan ja leiskan blogiin! Aivan mahtava tapa! :) Voi että kun sinäkin alkaisit hankkimaan näitä samoja pakkeja. Olisi niin kiva nähdä että mitä saat aikaiseksi niistä. Se on niin hirmuisen hauskaa!

  ReplyDelete
 5. Hassunhauska kuva todellakin! Ehkä minäkin jonain päivänä edistyn skräppäykseen asti... hiljaa hyvää tulee! Minäkin kaipaan yhteisiä askartelupäiviämme :)
  Blogissani pieni tunnustus sinulle Ystäväni!

  ReplyDelete
 6. voi mahtava leiska ja hauska kuva! mutkin osaat yllättää erityylisillä leiskoillas. ja postipaketeilla! käy lukeen mun blogista... KIITOS!!!!! ja HALEJA sulle niin maan eniten että!

  ReplyDelete
 7. joo, ei voi kyllä muuta kuin laittaa sulle virtuaalisesti maailman isoimmat halaukset! :D lupaan näytellä sitten tuotoksia ja tehdä ite piirtelemällä leiskoja enemmän! KIITOS!

  ReplyDelete
 8. Ihana, ihan "sinun oloinen sivu"! Tykkään tosi paljon siitä, miten journaling on sijoitettu tuolle siniselle paperille

  ReplyDelete
 9. Ihanan selkeä leiska ja silti niin pirteä väreiltään :) Ja mielettömän hauska kuva =D Kuva ja sen alla oleva punainen paperi näyttää siltä kuin siinä olisi retro-tv, minkä ruudulla tuo kuva on. Noi pakit on niin ihania ja haluisin kauheesti tilata niitä, mut täytyy odottaa et tililtä löytyy ylimääräistä...

  ReplyDelete
 10. Kiitokset kauniista sanoistasi blogissani =)
  Mielettömän ihania leiskoja olet jälleen tehnyt ja niin ihanilla väreillä! Voi kun itsekkin saisi jostain revittyä lisää aikaa, että kerkeisi kokeilla skräppäystä myös. Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 11. Sikahieno! Ja hauska!!! Aika veikeä kontrasti tuon suloisensiistin väri- ja kuvamaailman ja pupujen puhekuplien välillä ;) Ja enpä kukkapaperia katsomalla olisi arvannut, mihin päädyt...

  ReplyDelete
 12. Eikä tuota kuvaa! xD Repesin itsekin kyllä tuolle, hahah! :D Ihana sivu ja tykkään taas miten oot piirrellyt nuo kehykset kuville.
  Ampparinappi on söpö!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.