Wednesday, 12 August 2009

~ei oikein jaksa taas~

Nyt on taas sellainen aallonpohjakausi meneillään. Ei nyt oikein jaksa mitään ja mieli on maassa. Miten kaikki voikin tuntua niin vaikealta???? Tänään olin hereillä kolme tuntia koko päivänä!!! Nukuin ja nukuin ja nukuin... väsytti niin älyttömästi. Ei ihmekään että nyt puoli kahdelta yöllä olen ylhäällä ja mietin että mitä nyt.
Tämä vuosi on ollut kyllä vähän terveysjuttujen kantilta ikävä. No, ei mitään niin kaaauhean vakavaa, mutta minulla on ollut menkat jo viime marraskuusta lähtien. Juu, ymmärrätte varmaan kun sanon että ei meinaa enää oikein jaksaa :(. Sen takia kävin sen sairaalareissunkin (mirena), ja toivon että se pian alkaisi auttamaan. On vain koko vuosi mennyt niin että tuntuu vähän niinkuin olisi vankilassa kotona kun ei voi oikein mihinkään mennä, kun jatkuvasti saa olla vessaan juoksemassa. Ei kiva. Sen takia olen myös joutunut siirtämään toisia (minulle tosi tärkeitä) suunnitelmia jatkuvasti ja se on kyllä masentanut aikalailla. Ja nyt minulle on tullut joku ihme allergiajuttu ja vähän joka paikassa on kummallisia tosi kutisevia paukamia tai mitä ne lie onkaan. Mistähän sekin johtuu... ei aavistustakaan. iiiiiiik!
Nyt vaan haluaisi vähän taukoa noista.. sellainen kiva edes viikon tauko, jossa ei olisi mitään mitä murehtia. Ah, se olisi ihana!
Ukko sanoi että nyt minun pitäisi keskittyä tekemään vain jotakin tosi kivoja juttuja vähäksi aikaa. Ei mitään muita kuin sellaisia mistä tulee hyvä mieli. Mitenhän sitä osaisi, kun tekemistä on tällä hetkellä ihan liikaa?

14 comments:

 1. Kuulostaa kyllä ihan kamalalta tuollaiset yli puolen vuoden (melkein vuoden!) menkat, huh! Ei muuta kuin jaksamista sinne, toivottavasti terveysasiat lutviutuu parhain päin.

  ReplyDelete
 2. Voi kun kuulostaa ikävältä :( Isot voimahalit sinne ja jaksamista... toivottavasti asiat siitä korjaantuisi hiljalleen <3

  ReplyDelete
 3. Pauli on kyllä ihan oikeassa! Teet jotain sellaista, mistä tykkäät oikein kovasti ja siirrät syrjään kaikki muut hommelit vähäksi aikaa mielestä. Toi kuulostaa tosi ikävältä olotilalta, että ymmärrän kyllä, jos välillä vetää vähän apeaksi=( Todellakin toivon, et kaikki lutviutuu ja saat takaisin ilon ja terveyden!!!

  Iso hali sinulle sinne toiselle puolelle palloa!

  ReplyDelete
 4. Elämä on joskus aika merkillistä, toivottavasti saat menkkasi rytmittymään ihan oikeinkin, johan tuollainen syö hb:sikin.
  Paljon lämpöisiä ajatuksia ja voimia sinulle!

  Toivottelee A-L

  ReplyDelete
 5. Parempaa huomista minäkin toivottelen; toivottavasti murheet jäävät pian taakse

  ReplyDelete
 6. IIIIIso hali ja jaksamista!

  Kyllä kaikki korjaantuu aikanaan, uskon siihen!

  ReplyDelete
 7. =( Paljon tsemppiä sinne maailman toiselle laidalle! Toivottavasti olet taas pian oma iloinen itsesi!

  ReplyDelete
 8. Nyt juuri luin jostain, että aina jaksaa tämän päivän! Valitse vaikka ihan pieni kiva juttu ja tee se, taisi olla Paul oikeassa. Tsemppiä!

  ReplyDelete
 9. Kun on kurjaa niin minä löydän sen ilon niistä pienistä arkisista asioista..miten puolisosi toivottaa hyvää huomenta tai aurinko osuu pihan puuhun, niistä pienistä asioista saa joskus yllättävän paljon voimia. Ja seuraavaksi kiedot kätesi ympärillesi ja näin hali minulta sinulle on perillä! =) Voimia ja paljon rutistuksia!

  ReplyDelete
 10. voih! lähetän voimia ja iloisia ajatuksia! ja paljon haleja! asioilla on tapana järjestyä, toivottavasti pian. :) sillä välin tuo Paulin neuvo kuulostaa oikein hyvältä! tee sitä mikä itsestä tuntuu hyvältä.

  ReplyDelete
 11. Paljon voimia ja tsemppiä! On varmasti vaikeaa elää tuollaisen ongelman kanssa, mutta jospa terveytesi saataisiin pian kuntoon!

  ReplyDelete
 12. ei ihme jos väsyttää! jos koko ajan on menkat, on varmaan hemoglobiinit tosi alhaalla jo! toivottavasti apu löytyy! jaksamista sulle!

  ReplyDelete
 13. Sinä olet antanut minulle tosi kivoja hetkiä blogisi parissa, joten toivotan sinulle oikein paljon voimia jaksaa. Toivottavasti saat terveysasiat kuntoon. Iso hali ja voimia sinne maapallon toiselle puolelle.

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 14. Oivoi. :/ Isot halirutistukset lähetän minäkin täältä! Toivottavasti asiat paranevat, koitahan vain jaksaa. Ja vaikka ei jaksaisikaan, on sekin ihan ok ja ymmärrettävää, pitää antaa lupa itselleen jaksamattomuuteenkin, muista se :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.