Sunday, 9 August 2009

~LO: Leaf munchers~

Mitä ihmettä??? Leiska ilman pakkia. hihii!!! Ajattelin että pitää välillä yrittää käyttää pois muitakin papereita kun niitä on sen verran reippaanlaisesti :). Ja taas sain pari vanhaa valokuvaa skräpättyä. jeeee!!! hyvä minä :). Pikkuhiljaa kuvakuori tyhjenee. Pitäisi kyllä printata jotakin uusiakin kuvia kyllä vaihteeksi...
Minua viehättää nyt ihan älyttömästi tuo että pohjana on joko Bazzill tai sitten kuviopaperi, niinkuin tässä leiskassa, ja sitten sen päällä on pienempi neliö mihin kuvat ja muut menee. Jotenkin se vain näyttää tosi kivalta minusta!
Katsoin muuten että olen tänä vuonna tehnyt 51 leiskaa. Se on ihan kiva määrä minulle. Olen yllättynyt että olen saanut tehtyä niinkin monta, kun olo ei ole ollut niin hyvä.

What is this??? No kit this time? :) Well, I have soooo much paper stashed away that I thought I'd better use some of that for a change, too :). And again I managed to scrap two older photos away. Yay me! :) My photo envelope is getting emptier. Awesome! I should really print some new photos even though I don't have that many of them.
I am really liking doing my layouts this way now. A sheet of Bazzill or a patterned paper as a base and then a smaller square of paper on top in the middle. then you create your layout on that smaller square. I think it looks really nice!
I have made 51 layouts this year. I am pretty happy about it. I am actually surprised that I have made that many as I haven't been feeling that good.

Recipe:
patterned papers: Stampin' up (leaf paper), Love, Elsie (woodgrain paper)
alphabets: thickers
other: SU stickers (leaves), white cs, SU corner rounder punch

13 comments:

 1. Tää on upea! Ei voisi enää paremmin sopia kuvat paperien kanssa yhteen :) Mä tykkään muuten kans tuosta asettelusta, siinä vaan on jotain hirmuisen kivaa :)

  ReplyDelete
 2. Kaunis leiska, ihanat värit! Ja koalat on ihan ykkösiä!! 8)

  ReplyDelete
 3. tää on aivan ihana!!! koalat on ihan supersöpöjä ja noi paperit niiiin passeleita just noihin kuviin. :)

  ReplyDelete
 4. huih, onpa se hieno! tykkään kun oot leikannu lehtipaperista lehtiä muuallekin leiskaan. Värit on ihanat, ja niin on koalatkin.

  ReplyDelete
 5. Minäkin tykkään! Ja kiva, että sinulla on hyvin toimiva perusidea sivuille (laatikon käyttö), jota voi sitten aina varioida; sivut näyttävät kuitenkin joka kerta erilaisilta :) Ja kunnioitettava määrä sivuja tänä vuonna!

  ReplyDelete
 6. Awesome!!! Love how you mixed the patterned pps and the cute pics :-)! Thanks for visiting my blog :-)!
  Ciao ciao
  Simona

  ReplyDelete
 7. Onpa luonnonläheinen kokonaisuus! Tosi hieno.

  ReplyDelete
 8. Minäkin tykkään laatikon käytöstä. Se tuo jotenkin selkeyttä leiskaan, on ikään kuin kehykset...

  Ihana leiska taas! Tykkään väreistä ja kuvista paljon!

  ReplyDelete
 9. Minustakin tämä on tosi kiva. Värit on hyvät ja koalat-vanhat tutut.

  ReplyDelete
 10. Oo, upea! Mäkin tykkään asettelusta. Ihanat valokuvat, ja tosi kivasti sopii värit yhteen, ihanat nuo päällä olevat pari lehteä!

  ReplyDelete
 11. Tosi kiva leiska! Tykkään kovasti!

  ReplyDelete
 12. Ihania olentoja ja ihana sivu! Aika paljon olet ehtinyt skräpätä tämän vuoden aikana :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.