Wednesday, 12 August 2009

~scrapping supplies~

Olen mietiskellyt skräppitavaroiden ostelua ja hamstraamista jne. Kuten tiedätte, tykkään ihan älyttömästi noista scraproomin pakeista. Olen oppinut skräppäämään monenlaisilla papereilla ja tarvikkeilla ja niiden lisäksi olen saanut paremman käsityksen siitä että miten paljon materiaalia käytän.
I have been thinking about scrapping materials... buying and hamstering them etc. As you know, I absolutely adore those scraproom kits. I have learned to scrap with different kinds of papers and materials and it has really shown me how much materials I use for layouts.

Mainitsinkin pari postausta sitten että olen tänä vuonna tehnyt 51 leiskaa. Aloin miettimään sitä että jokaisesta scraproomin pakista saa tehtyä vähintään 8 leiskaa (ja tuo on nimenomaan VÄHINTÄÄN... niistä kun saa yleensä tehtyä enemmänkin).. eli tätä vauhtia edeten en saa edes käytettyä kaikkia pakkien tarvikkeita! ja kun ajattelee sitä kuinka hemmetin paljon minulla on vielä niiden lisäksi muita papereita ja tarroja ja siirtokuvia ja jalokivitarroja jne jne jne. Eihän ne lopu ikinä!!!! kääääääääk!!!! Alkoi kyllä vähän hirvittää, jos totta puhun. Ei ihmekään että viime aikoina ei ole tullut osteltua juurikaan muita juttuja. Olen täyttänyt kyllä monta, monta, monta ostoskoria nettikaupoissa ja sitten lopuksi ajatellut asiaa ihan kunnolla ja tyhjentänyt ne samantien. $35 kerran kuussa pakkiin ja sen lisäksi sitten tarvittaessa aakkosia... se ei kuulosta huonolta jutulta ollenkaan!!! Ja silti saan skräpättyä niin paljon kuin jaksan kun tavaraa on niin paljon. Huih! Pitänee keskittyä nyt vain ottamaan kuvia enemmän kun niitä tulee räpsittyä ihan liian vähän.
I mentioned a couple of posts ago that this year I have made 51 layouts. I was thinking about how I can make at least 8 layouts (and that really is at least since I usually can make more than that) from a kit.. so, scrapping at this speed, I will never get to use even all the stuff in the kits! And when you think of how ridiculously much other stuff I have... looots of paper, stickers, rub ons etc. I will never use all of those! eeeeeek!!!! Started making me pretty overwhelmed, to tell the truth. No wonder that I haven't been shopping lately. I have filled countless shopping carts in online shops, but then really thought about it and have emptied them all :). So, $35 once a month to a kit (with shipping) and then some alphabets, if needed.. that doesn't sound bad at all!!! And still I can scrap as much as I want to as I have so much stuff. eek! I think that now I just need to concentrate on taking a lot more photos so I have something to scrap.

Jos ette ole muuten huomanneet, niin scraproomissa on tosi mahtavia muitakin erityispakkeja... ja niissä on alennusta ihan mielettömästi. Käykääpä katsomassa.
Hey, and if you haven't noticed, scraproom has amazing special kits that are suuuuuuuuuper cheap!!! Go take a look.

5 comments:

 1. Jos on jotain papereita ja muita tarvikkeita, joista et niin tykkää, mutta et viitsi alkaa myydä, niin ainakin Suomessa ja Saksassa päiväkodit ottavat mielellään vastaan... ;)

  ReplyDelete
 2. Tosi kivoja leiskoja oot taas tehnyt:) Ihan hyvä virehän sulla on, anna mennä vaan!
  Ite ainakin olen huomannut että tekeminen, tekeminen ja tekeminen on paras keino vältellä pahaa oloa...

  ReplyDelete
 3. Tämmöiset oivallukset tekee kyllä niin hyvää!!! Ei aina tarvii saada kaikkea vaikka helpommin se on sanottu kuin tehty, kun houkutuksia on niiiiiiin kauhean paljon joka puolella!! Jännityksellä odatan millaisen pakin sait ja mitä siitä teet!! =)

  ReplyDelete
 4. Tää oli hyvä postaus :) Oon itekin miettiny välillä tavaran paljoutta kun ei aina edes muista mitä kaikkea onkaan tullut hankittua!

  ReplyDelete
 5. Mmmm. Itse yrittänyt kanssa vähän rajoittaa tuota ostelua. Menee miljoona vuotta valita joku just tietty paras paperi työhön, kun on hirmu kasa erilaisia papereita läpikäytäväksi. Toisaalta vois itekin kyllä kokeilla just jotain päkin käyttöä, niin jäisi se mietintäosio pois ja skräppäys nopeutuisi.
  Mutta sitten kun on vaan niin ihana katella nettikaupoissa kaikkea söpöä....
  Oon nyt yrittänyt silleen, että tietty osa tavarasta on pakko saada käytettyä ennen uusien tilaamista.
  Tiedätkö mihin muuten saa paljon paperia kulumaan? ;) Tekee kirjasia. Ja varsinkin jos käyttää paperia molemmille puolille sivua (jos siis toinen puoli paperista on valkoinen. tai noh, vaikka kuviollinenkin, voihan senkin päälle liimata muuta), niin siinähän menee kaksinkertainen määrä paprua :D

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.