Tuesday, 18 August 2009

~scraproom scrapbook kit - July (part 2)~

jeeeee!!!! Skräppäsin taas! Käsi on parantunut eikä siihen siis satu enää ollenkaan! Viikonloppu oli kyllä supertylsä kun ei voinut tehdä yhtään mitään, mutta oli se sitten kuitenkin sen arvoista kun käsi parantui :). Oli tosi vaikea päästä skräppäämisen alkuun taas. Kävin pakkejakin läpi eikä mikään oikein sytyttänyt. Sitten löytyi tämä heinäkuun pakki jossa oli Scenic Route papereita ja se pääsikin sitten käyttöön! Tässä pakissa on siis 3 Scenic Route kuviopaperia, 2 valkoista AC kartonkia, Jenni Bowlin bingokortti ja MM avain.
Yay!!!! I scrapped again! My arm is better now and doesn't hurt at all! My weekend was suuuper boring as I couldn't do anything, but it was worth it at the end as my arm is good now. I did feel a bit rusty scrapping again... I kept going through my scraproom kits and nothing seemed right. Then I found this kit with Scenic Route stuff and got scrapping. It is from July and it included 3 SR patterned papers, 2 white AC cardstock, Jenni Bowling bingo card and MM key.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:


Hahaa!! Hihii!!! Tämä leiska siis syntyi ja tämä menikin ensimmäiseksi haasteeksi minun skräppihaasteblogiin :). Minua huvitti kyllä jatkuvasti kun tein leiskaa... hihittelin noille kuville :). Tykkään älyttömästi siitä kun Pauli vääntelee naamaansa ja kiva kun sain otettua niistä kuviakin!
Tuo leiskan otsikko perustuu englanninkieliseen sanontaan: 'a face only a mother can love' eli vapaasti käännettynä 'naama mitä ainoastaan äiti voi rakastaa'. Minua on aina naurattanut se sanonta.. sitä siis käytetään jos joku on tooosi ruma tai jos vaikka telkkarissa näkee jonkun jolla on kamala ilme tms. Se oli just sopiva tähän leiskaan.. sanontaan vaihdoin vain äidin itseeni :).
*LOL* This is the layout I made and I used it for the first challenge in my new challenge blog (I am doing that blog only in Finnish at the moment, but anyone is more than welcome to take part.. the first challenge is about funny faces). I kept giggling while scrapping which was fun. I love it when Paul makes funny faces and I was so happy I had captured some, too!
I thought the title was super fun. That saying has always made me laugh and of course, I just replaced mother with I :).

Tämä leiska on tosi yksinkertainen, mutta ei se minun mielestä muuta kaivannut. Käytin tähän yhden scenic route paperin taustapuolen josta leikkasin keskeltä coluzzle levyn avulla ympyrän pois. Siihen kuvat ja kynällä tikkauksia reunoihin. Sitten aakkostarrat paikoilleen ja muutama ihana Heidi Swapp jalokivitarra. Sydämmet SU lävistimellä punaisesta kartongista. Se oli sitten jo valmis! :) Harmittaa vähän kun en printannut tarinointia, mutta kun printteri on ukolla lainassa ja halusin tehdä leiskan valmiiksi. No, kyllä se passaa näinkin!
My layout is super simple again, but I think it was perfect like this. I used a back side of Scenic Route paper and cut a circle in the middle with coluzzle. Then added the photos and did some faux stitching with my trusty black pen. Next went on the alphabet stickers and a few heidi swapp gem stickers (love those!!!). Hearts I punched from red cs with my SU triple heart punch. And my layout was ready! :) I do wish I had printed the journaling though, but paul has the printer *sigh*. Oh well, it is good as it is!
----------------------
added 18.2.2010
-------------------

11 comments:

 1. Oh my goodness... that kit is so cute & that LO is FANTASTIC! Great, simple design... ♥ it! It will be going into my FAVS at SIS! :-)

  ReplyDelete
 2. Tykkään. Hyvät kuvat ja hyvin suunniteltu kokonaisuus.

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva leiska ja poikkeaa sun aiemmista just sopivasti.

  -merja-

  ReplyDelete
 4. Hihih miten hassu :)
  Tosi kiva asettelu eikä tosiaan kaipaa muuta.

  ReplyDelete
 5. Tää in kiva, tykkään erityisesti noista timanteissa tuolla otsikon seassa ja pyöreästä mallista sivussa! Mistä olet oman coluzzlesi hankkinut? Olen nähnyt sitä monessa paikassa kehuttavan, mutten myynnissä....

  ReplyDelete
 6. Minä olen ostanut coluzzlen joskus ebaysta. Ne vaan katoavat pikkuhiljaa kun koko ajan tulee uusia laitteita... Minä tykkään kyllä käyttää niitä levyjä silloin tällöin vaikka ei minulla montaa erilaista olekaan.

  ReplyDelete
 7. Ihana!!! Valkoiset kehykset on niin skräpistettävä ja samoin toi otsikon asettelu. Niin, ja kuvat on huippuja :)

  ReplyDelete
 8. tosi hauska! ja hienosti taas toteutettu!

  ReplyDelete
 9. Kivan värinen ja hyvin aseteltu. Kuvat ovat hauskat :)

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 10. Kyllä onkin hauska otsikko! Ja koko sivu :D Tästä tulee hyvälle tuulelle :)

  ReplyDelete
 11. Minusta tämä on tosi hieno ja otsikko on hauska. Voisit ihan hyvin tarjota tätä johonkin scrapbooking-lehteen julkaistavaksi

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.