Monday, 3 August 2009

~scraproom scrapbook kit - May (part 2)~

Vihdoinkin taas skräppäsin vähän. Otin käyttöön jälleen kerran uuden pakin. Siinä oli iki-ihania American crafts papereita. Pakissa oli siis 3 AC kuviopaperia, 2 AC sunflower kartonkia, 2 AC flair merkkiä, AC tarra-arkki ja Maya Road chipboard puita ja lintu. Kivoja kaikki!!!
Finally a bit of scrapping again. I picked (AGAIN!) a new kit to use. It had 3 gorgeous American Crafts double sided patterned papers, 2 AC sunflower cardstock, 2 AC Flair badges, AC sticker sheet and Maya Road chipboard trees and a bird. All wonderful!!!

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:

Tätä leiskaa tehdessä oli kyllä ihan uskomattoman ahdistunut olo! iiiik! Piti taistella sitä vastaan koko ajan kun skräppäsin, mutta silti sain aikaiseksi sellaisen leiskan mistä tykkäsin. Ihme! Tavallisesti kun on ollut ahdistunut olo, niin en ole saanut tehtyä mitään. Harmitti hirmuisesti koska niin halusin skräpätä. No, onneksi nyt pääsin alkuun niin tästä on taas helpompi jatkaa! Kiva kun sain myös skräpättyä sellaisen kuvan joka on odottanut jos kuinka kauan jo.
Tässä leiskassa omista varastoista on aakkoset (adornit ja thickers) ja jalokivitarrat.
I felt so incredibly anxious while working on this layout! eek! I had to keep fighting it the whole time as I scrapped, but I still ended up making a layout I like! I am so surprised! Usually when I feel anxious, I can't do anything. I was feeling pretty bummed about it as I so wanted to just scrap and enjoy myself. Oh well, at least I got this one ready and I know that it will be a lot easier to continue from here! it was also great to get another one of those older photos scrapped.
From my own stash I used just the alphabets and gem stickers.

Leiska on siis Midsomer Murders sarjasta ja Tom Barnabysta joka on minun suosikki skräppikaveri. hih! Minä tykkään katsoa dvd:ltä sarjaa samalla kun skräppään :).
Ainiin, tämä on myös leiska uusimpaan inspiroidu haasteeseen #66! Ei ollut kyllä tarkoitus osallistua, mutta jossakin välissä huomasin että minullahan oli leiskassa jo lähes kaikki tarvittavat värit joten lisäsin sitten puuttuvat jalokivinä pöllöjen silmiin ja väritin pari nokkaa oransseiksi :).
So, this layout is about Midsomer Murders and DCI Barnaby who is my favourite scrapping companion. I love watching this series from dvd while scrapping :).
Oh yes, this is also my layout for the latest Inspiroidu challenge #66 (it is a Finnish scrapbook challenge blog).

16 comments:

 1. Ihanaa, että joku muukin on heikkona Barnabyyn!!! =) Tykkään siis sivusta hurjasti ihan jo aiheen takia, mutta mun mielestä nuo pöllöt kuvaa kanssa kivasti yökukkumista ja nuo piirtämäsi ompelukset on kanssa tosi kiva lisä!
  Ja ps Laura: mullakin on aina sellainen olo, että muilla on hienompia ja parempia kuvia, joten...

  ReplyDelete
 2. Tuo on kyllä upeasti toteutettu sivu! Minäkin tykkään kovasti Barnabysta, yksi parhaimmista sarjoista!

  ReplyDelete
 3. Sulla onnistuu kyllä loistavasti nämä sivut! Hyvä tarina, ihanat pöllöt ja aivan huikean onnistunut sommittelu. Ja eihän tuossa skräppäysseuralaisessakaan mitään vikaa ;)

  ReplyDelete
 4. Huuu! Oletpa ollut ahkerana, hirmusti uusia postauksia, kun en ole kesälomilla oikein ehtinyt blogeissa pyörimään.
  Tosi söpö sivu ja hauska aihe,hihi :D Ihana pöllökasa ja tykkään kovasti tuosta keskustan pyöreydestä.

  ReplyDelete
 5. Täällä ilmoittautuu myös yksi Barnaby-fani! Onpahan muuten aivan ihanasti toteutettu sivu. (Barnaby ja pöllöt taistelivat kyllä ykkössijasta kovasti, mutta Barnaby voitti - jälleen kerran.)

  ReplyDelete
 6. Ihana sivu :) Tykkään tosi paljon noista pöllöistä ja sivun sommittelusta!

  ReplyDelete
 7. Hauska! Nuo pöllöt (yöeläimet?) sopivat tähän loistavasti

  ReplyDelete
 8. Ihana sivu. Ja taas tuo sun oma tyylisi mistä mä niin tykkään. Yksinkertaisesti toteutettu mutta aina siinä on se joku juju mikä sun sivuista tulee esille. Huonosti selitetty.... mutta ihana.

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 9. No sehän on taas niin ihana sivu, että! Ja ihan erilainen, mitä pakista oletin, hih! Ihanaisia pöllöjä muuten!

  ReplyDelete
 10. I always love your layouts, and I really enjoy seeing you busy and putting scrapping sets together because you always look so happy when you're doing it :)

  I'll be keeping an eye out for this Barnaby bloke though... :)

  ReplyDelete
 11. Ihania sivuja sinulla. Käyn aina silloin tällöin kurkkimassa :)

  ReplyDelete
 12. IhQ! Mäkin tykkään Midsomerin murhista ja kaikista muistakin BBC:n dekkareista, mutta ihan heikkona olen noihin pöllöihin. Pojallekin piti ostaa pöllökuvioinen potkari :o)

  ReplyDelete
 13. Onpa taas ihanan iloisen väristä ja simppeliä, tykkään niiiiiin kovasti sun tyylistä! Ja veikeä pöllölauma on ihan mahtava :D

  ReplyDelete
 14. Todella onnistunut sivu. Tosi kivat värit, hauskat pöllöt ja sitten vielä John Nettles. :) Ihanahan se on.

  ReplyDelete
 15. Oletko saanut sähköposti minulta?? Aikaa joku 1-2 viikkoa?? Taru

  ReplyDelete
 16. What a fun theme for a layout! I really loved it! And it's quite nice to picture you with Midsomer murders and scrapping too... ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.