Sunday, 20 September 2009

~LO: Upside down~

ja toinenkin leiska tälle päivälle. Tästä tuli vähän omituinen mutta eipä se niin haittaa! :) Käytin tähän tätä scraproomin pakkia. On ne vaan kivoja askarteluun! :) Tämä leiska on tehty letter kokoiseen WRMK taskuun eli tällaiseen:
and another layout for today. This ended up looking a bit odd, but that's ok! :) I used this scraproom kit this time. They really are so much fun for scrapping! :) I made this layout using a letter sized WRMK page protector, ie. this one:
Oli kyllä aika kummallista täytellä tuota taskua kun siinä oli niin monta kohtaa minne laittaa jotakin! Käytin kuitenkin saman sarjan papereita ettei mene ihan niin pahasti metsään vaikka mitä tekisi :). Tämä on myös leiskani uusimpaan haasteeseen!
It felt so strange to fill this as there were so many pockets to fill! I felt all lost! It was good that I used papers from the same range so that at least they would match no matter what I do! :).

9 comments:

 1. I thoink it is very nice!!! I wish I could get those PP also here!!

  Ps: Look at the SCC website on the 23rd!!
  http://scrapbookingclubcafe.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Great idea to use the page protector for your design! Too cute! :-)

  ReplyDelete
 3. Oi miten hauska! Aakkosetkin on jotenkin just sopivat :)

  ReplyDelete
 4. Voi että mä tykkään tästä leiskasta! Ihania kuvia ja tosi vekkulit nuo ylösalaisin olevat linnut :) ja kirjaimetkin on jotenkin niin soppelit tähän.

  ReplyDelete
 5. Ihana. Ja nuo ylösalaisin olevat linnut on kivat. Sun leiskat on hauskoja, osaat irroitella.

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 6. Oletkohan jo aiemmin kertonut, mutta kysyn kuitenkin :) Missä noita WRMK taskuja myydään? Nuo olis tosi kätsyjä itselläkin! Varsinkin näin aloittelijana :)

  ReplyDelete
 7. andris, minä olen ostanut omani täällä Australiassa.. täällä niitä saa helposti. Sinun pitää laittaa viestiä suomalaisille nettikaupoille että tilata niitä!!! :) Ne on niin tosi kivoja käyttää :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.