Monday, 7 September 2009

~LO: wishing you were here~

Tässäpä taas uusi leiska. Se on jopa tehty ilman pakkia!!! Pitkästä aikaa tilasin skräppitavaraa... oli kaksi sarjaa mitkä ihan välttämättä halusin saada: October Afternoonin Road Maps ja Sassafras Lassin Monstrosity. Mutta tämä Bo Bunny paperi oli niin kaunis minusta että se oli ihan pakko laittaa tilaukseen myös. :). Siitähän se leiska sitten tuli tehtyä.
Minulla on ollut viime aikoina niin äitiä ikävä että oli ihan pakko tehdä siitä leiska. Leiskasta kyllä puuttuu joku koriste, mutta kun minulla ei kertakaikkiaan ollut mitään siihen sopivaa, niin jätin sitten leiskan tuollaiseksi. Voihan siihen lisätä jos joskus löytyy joku kiva siihen.
Paperi on siis Bo Bunnyn Flutter Butter sarjaa, aakkostarrat ovat Basic Grey ja tuo moments with you on DCWV stackista.

Here is another new layout. Hey, i managed to make one without a kit *LOL*!!! I haven't been buying many supplies lately as I am still drowning in them, but there were two ranges which I just had to get: Road Maps by October afternoon and Monstrosity by Sassafras Lass. Then I saw this beautiful Bo Bunny paper so I had to get it, too :). I just couldn't resist making a layout with it immediately.
I have missed my mom so much lately, so I wanted to make a layout about that. There is definitely a space for an embellishment on that layout, but I couldn't find anything that would have been right.. so I left it as is. I might add something later if I find something suitable.
So, the paper is from Bo Bunny's Flutter Butter range, alphabet stickers are by Basic Grey and the sentiment sticker is from a DCWV sticker stack.

17 comments:

 1. Ihana sivu. Tuo paperi on kyllä upea, näyttää ihan isolta pilveltä. :)

  ReplyDelete
 2. Kaunis paperi tosiaan ja sopii tunnelmaltaan vähän surumieliseen leiskaan. Voi voi. Ymmärrän.

  ReplyDelete
 3. On kyllä niin kaunis paperi ettei se oikeastaan mitään muuta kaipaa. Tykkään otsikosta todella paljon ja kuva sattuu hyvin paperiin. Kaunis kokonaisuus

  ReplyDelete
 4. Todella kaunis leiska. Tuo paperi on ihana, hmn, tekisi mieli hankkia sellainen itsellekin... :)

  ReplyDelete
 5. That blue in your paper is identical to the color of the ocean in your photo... so soft & pretty! What a beautiful photo of you & your mom, too... :-)

  Hugs...

  ReplyDelete
 6. Voi miten kaunis sivu! Ei ollenkaan surkea, vaikka tekstin tunnelma on herkkä ja kaipaava. Onko tuo paperi alunperin tuollanen tummareunainen? Onneksi olen viime aikoina pysytellyt poissa netti-ikkunaostoksilta, olisi kyllä ollut vaikea vastustaa tuotakin ihanuutta...

  ReplyDelete
 7. Kaunis leiska ja tuo paperi on kyllä yliveto.

  -merja-

  ReplyDelete
 8. Ei tähän musta tarvitse enää mitään lisää. Itse paperi on niin hieno ja asettelu sellainen, ettei jää kaipaamaan enää täytettä. Kivan erilainen kun tuo kurkkusivu.

  Mä en muuten varmaan pystyis elämään noin kaukana mun äidistä. (ai miten niin ei oo napanuora katkennu??? ;))

  ReplyDelete
 9. Kovasti olet ahkeroinut. Hieno sivu taas.Tultiin viime yönä Venäjältä.

  ReplyDelete
 10. Onpa kauniin haikea sivu. Tykkään, tykkään, tykkään! Ja kiva, että olette äitisi kanssa noin läheisiä, välimatkasta huolimatta

  ReplyDelete
 11. Oi miten kaunis ja herkkä sivu <3

  ReplyDelete
 12. Ihana sivu ja sinulla on nätti käsiala :) Tykkään katkoviivoista, yhtenäistävät sivua kivasti.

  ReplyDelete
 13. En kyllä yhtään ihmettele, että sinulla on ikävä äitiäsi. Pirkko on varmaan niitä äideistä parhaimpia! Ja sinä Laura olet paras juuri sellaisena kuin olet! Meitä kaikkia erilaisia persoonia tarvitaan, että elämässä on jotain mielenkiintoa, kun löytää aina uudenlaisia puolia ihmisistä. Olet meille erityisen tärkeä! t. Paula

  ReplyDelete
 14. Hihiii! Tulinpas moikkaamaan vaikka blogitauolla olenkin. Mulla on tänä viikonloppuna hetki aikaa askarrella ja tiesinpäs heti mistä tulen inspiraatiota hakemaan :D

  Ihana leiska tämä(kin)!

  ReplyDelete
 15. tosi kaunis! tuo paperi on niin ihana, että menin heti nettiin surffailemaan ja tilasin ton paperisetin! kiitos siis vaan shoppausinspiraatiosta :).

  tiedän millaista on kaivata äitiä kun minäkin asun eri maassa, tosin en niin kaukana kuin sinä. tsemppiä ikävään!

  ReplyDelete
 16. Todella kaunis leiska ja aivan ihana toi Bo Bunnyn paperi :) Kiitos kommentistasi :) Sanoit että tulee aina ikävä Suomea noista kesäkuvista..Koska olet oikein viimeksi ollut Suomessa, jos saan udella :)? Voi kun Suomen kesää voisi pullottaa, niin lähettäisin sitä heti sulle =) Nyt tosin on jo syksy saapunut värikkäine lehtineen...

  ReplyDelete
 17. kahvinaksu, en ole käynyt Suomessa kertaakaan sen jälkeen kun muutettiin tänne.. eli viitisen vuotta sitten olin viimeksi siellä. iiiiik!!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.