Friday, 4 September 2009

~scraproom scrapbook kit - August (part 1)~

Nämä elokuun pakit oli minusta aivan IHANIA! Halutti heti leikkiä niillä mutta vasta nyt sain kokeiltua ensimmäistä. Siinä oli huippukivoja Jillibean Soup papereita jne: 3 kaksipuoleista Jillibean kuviopaperia, 2 mustaa AC kartonkia ja paketti Thickersejä!!!
These August scraproom kits were FABULOUS! I so wanted to play with them when they arrived, but then I felt a bit too depressed (sniff). But now I got started with that Jillibean Soup kit. It had: 3 double sided Jillibean patterned papers, 2 black AC cardstock and a packet of Thickers!!!

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:

Tähän käytin omista materiaaleista tuon tarinointilapun (little yellow bicycle), valkoisen kartongin ja Sassafras Lass chipboard kuviot. Olen halunnut jo pitkään skräpätä tuon kuvan ja tämä pakki oli kyllä täydellinen. Värit oli just sopivat. Jee! Enemmän tästä leiskasta voi lukea täältä.
From my own stash I used: journaling square (little yellow bicycle), white cs and the cuuuuute Sassafras Lass chipboard shapes. I had been wanting to scrap this photo for aaaages and this kit was perfect! the colours matched beautifully. Yay!
----------------
added 10.1.2010
------------------

9 comments:

 1. Raikas kesäinen leiska. Ajattelin ensin että tämä on varmaan se sun mitä teillä kuuluu -leiska, kuuntelette kun kurkut kasvaa kohinalla! ;-)

  ReplyDelete
 2. That LO is ADORABLE!!! I may have to use that sketch some time! :-)

  Have a GREAT weekend, Laura! :-)

  Hugs...

  ReplyDelete
 3. Tosi söpö ja kiva kun nuo kaikki koristeiden värit löytyy kuvasta.

  -tuulikki-

  ReplyDelete
 4. aivan ihana leiska!!!! mäkin joudun ehkä skräpistään tän. ja voi, tämä pakki on niiiin ihana kaikkia muffinssipapereita myöten!

  ReplyDelete
 5. Kaunis leiska jälleen!

  -merja-

  ReplyDelete
 6. Kaunis sivu! Tykkään tuosta kuvasta tosi paljon!

  Sinulle käy kommentoimassa näemmä joku toinenkin -merja- joka siis kirjoittaa nimensä samalla tavalla kuin minä... Mutta mun kommentteihin tulee tuo linkki aina omille sivuilleni, siitä meidät ainakin eroitat!

  ReplyDelete
 7. OOh, niin hieno taas. Tykkään tän asettelusta, täytyy joskus tehdä tuolla sun ohjeella sivu! Kiitos siitä(kin).

  ReplyDelete
 8. Ihana! Ihastuin noihin otsikon kirjaimiin! Käy ihanasti noiden siilien ja sienien kanssa yhteen, kaikki ovat niin söpöisiä!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.