Monday, 21 September 2009

~VERY happy mailday!!!~

juu, ehkä on olo aika onnellinen!!! Pitkästä aikaa tuli pakettejakin useampi. Olen ostellut niin vähän viime aikoina että postiakaan ei meinaa ikinä tulla enää. Tänään pakettimies kävi pudottamassa kolme pakettia ovelle. Jihuu!!!
yep, feeling pretty good right now!!! I received several packages today and that hasn't happened in ages! I just haven't been buying much in quite a while, so i never get any mail now. But today the package guy dropped off THREE packages! Yippee!

Ensimmäinen oli uusin scraproomin pakki. käääk! Eikö olekin ihana:
First package had the latest scraproom kit. eeeek! isn't it just gorgeous:
Voi että oli kyllä kiva kun se tuli. On niin ihana aina kaivaa kuoresta neljä pakkausta ja sitten vain katsella kaikkia niitä ihanuuksia!
Ah, i am so happy it arrived! It is always so fun to look at all the new goodies :).

Tilasin myös normaalipakin lisäksi tämän chatterboxin pakin. Se oli vain 14$ (42% alennusta normaalihinnasta!) ja täytyy sanoa että paljon sai sillä rahalla! Tosi upeita oli kaikki siinä... papereita, chipboard aakkosia (iiiiik! miten mahtavia!), nappitarroja, haaraniittejä, tarroja.. kääk! vau!
I also ordered this special Chatterbox economy buster kit. It cost only 14$ (42% discount from normal price!) and I must say that I am VERY happy with how much I got with that money! Everything was so amazing.. papers, chipboard alphabets (gorgeous!), button stickers, brads, stickers.. eeeek!
Seuraava paketti oli Scrapboutiquesta. Juuh... joku tilasi aika kasan papereita, aakkosia ja monenlaista koristetta. American craftsin Blue skies sarjakin oli tilattava kokonaan... juu, tarrat, huopakoristeet ja kaikki. hih! :) Ihan mielettömiä uusia ihanuuksia!
My next package was from Scrapboutique. I ordered quite a big pile of papers, alphabets and all sorts of embellishments. I just had to order the whole American Crafts BLUE SKIES range.. stickers, felts.. all of it! *grin* I have a LOT of lovely new goodies now!

Kolmas paketti oli ebay ostos. Ostin kasan 12x12 tuuman 'minigrip'-pusseja. Aion laittaa niihin omia pakkeja näistä tarvikkeista mitä minulla jo on.. kun niitä on niin hemmetin paljon. Helpompi ottaa niitä sitten käyttöön ja myös ottaa mukaan kun menen skräppäämään vaikka päiväksi!
My third package was an ebay purchase. i bought a pile of 12x12 zip lock bags so that I can create also my own kits of all the stuff I have around. I have so much!!! I think it will make it easier to scrap and also, those kits will be easy to grab with me when I go out to scrap.

1 comment:

  1. oi oi oi! mun sormet syyhyää sun puolesta! kylläpä näyttää ihanilta ja inspiroivilta pakeilta. :) namnam!

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.