Tuesday, 20 October 2009

~Laura's secret project #2~

Tässä on nyt vihdoinkin se minun toinen salainen projekti! :)
iiiiik! Minä pääsin lehteen! hihii!!! iiiiik! iiiiiik!
Ihana blogilukijani Sanna asuu nimittäin Itävallassa ja on ollut siellä mukana luomassa heidän ensimmäistä skräppilehteä!!! Ja hän kysyi minua ensimmäiseen blogiesittelyyn lehdessä!!! Eli minun piti vastailla kysymyksiin ja tehdä leiska ja kortti sitä varten :). Ehkä iski hieman paniikki että osaanko tehdä mitään niin kivaa että sen voisi laittaa lehteen, mutta tokihan tähän piti suostua! Tuli kyllä niin hieno olo kun kysyttiin tällaiseen :). Iso iso iso iso kiitos, Sanna!
Here is finally that second secret project of mine! :)
eeeeek! I am in a magazine! giggles!! eeek! eeeek!
My wonderful blog reader Sanna lives in Austria and has been starting there their first scrapping magazine!!! and she wanted to feature my blog in the first issue!!! I had to answer some questions and make a layout and a card for it :). I so panicked as I didn't know if I could create anything so nice that it could be published, but of course, I had to say yes! I felt so super! :) thank you so so so so much Sanna!

Tuossa ylhäällä on siis lehden kansi ja itse lehti on tulossa minulle postitse! iiik! Toivottavasti se tulee pian perille niin pääsen sitä lueskelemaan vaikka minun saksantaidot ei taida olla mitkään huiput enää :).
So, there above is the cover of the magazine and the actual copy of it is on its way to me. *scream*. I hope it will arrive to me soon so I get to read it even though my German skills are not as good as they used to be :).

Mutta, koska lehti on jo lähes loppuunmyyty, Sanna lupasi että saan laittaa minun leiskan ja kortin jo blogiini. Tässä ne sitten on:
But, as the magazine is already almost sold out, Sanna said that I can put my layout and card in my blog. Here they are:
Tähän leiskaan käytin mustaa Stampin Up kartonkia, Heidi Grace kuviopapereita, Doodlebug ja Adornit tarra-aakkosia, Glitz kukan ja tietenkin se musta kynä oli taas käytössä :). Minusta siitä tuli ihan minunnäköinen leiska ja tottakai pääosissa oli taas Sokeri :).
For this layout I used black SU cardstock, Heidi Grace patterned papers, Doodlebug and AdornIt alphabet stickers, Glitz chipboard flower and my trusted black pen :). I think that the layout is definitely my style. Of course, my Sokeri had to be in the star role again.

ja tässä minun tekemä kortti. Sanna pyysi että tekisin joulukortin.
and this is the card. Sanna asked for me to make a christmas card.
Tähän käytin My Mind's Eye paperia ja Odd Bird Planet leimasimia :).
For this, I used My Mind's Eye paper and Odd Bird Planet rubber stamps :).

8 comments:

 1. Vau, Laura, onnea! Tämä (lehdessä julkaistuksi tuleminen) olikin kyllä ihan odotettavissa oleva asia, niin kivoja sun sivut on.

  ReplyDelete
 2. Vautsilainen, mahtavaa! Kyllä sä tämän ansaitsetkin, niin upeita sivuja ja kortteja sä teet! Jos osaisin yhtään sanaa saksaa, olisi lehti ihan pakko pakko pakko saada käsiin. Onnea!!!

  ReplyDelete
 3. Onnea Onnea Onnea - wau!!! Ihanan leiska! Ja upean hauska joulukortti! vITSI JA VAUTSI... oikea ihminen kyllä minun mielestäni valittu!

  ReplyDelete
 4. Olette kyllä ihania! kiitos paljon :).

  ReplyDelete
 5. Onnea lehtikuuluisuudesta! Hienoja nuo kuvasivut kyllä onkin. Ja erityisesti tykkään aina korteistasi! Tuo joulukortti on niin huvittavan vitsikäs. :D

  ReplyDelete
 6. HUIMASTI ONNEA lehteen pääsystä! Hyvän valinnan ovat siellä tehneet... =) Ja sinä hienoja taiteiluja!

  ReplyDelete
 7. OHOH, wau wau ja onneksi olkoon! Vähänkö kiva juttu :) Molemmat sivu ja kortti ovat hauskoja (vaikkakaan maljakoiden rikkoontuminen ei ehkä ole kyllä oikeasti kovin hauska asia!) ja näyttävät ihan huippukivoille!!

  ReplyDelete
 8. Lehti on jo matkalla sinne, Laura! Postin mukaan kestää noin viikon :(..

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.