Tuesday, 13 October 2009

~LO: Brighton Beach~

En kyllä taida edes löytää sanoja... te olette niin uskomattoman ihania! Miljoonat kiitokset niistä ihanista kommenteista mitä jätitte minun viime postaukseen. Olen käynyt lukemassa ne jo monta kertaa ja niistä tulee aina yhtä hyvä mieli. Minulla on jostakin syystä aina sellainen olo että olen ihan yksin ja että kukaan ei huomaisi vaikka minä katoaisin jonnekin. Tuntuu että nyt pitää kyllä alkaa uskomaan että kyllä minulla taitaa kuitenkin olla aikamoinen tukijoukko! :) Ihania olette! ihania ihania ihania!!! Minä yritän postitella täällä aina että mitä saan tehtyä ja tapahtuuko edistystä :).
I don't know if I can find the right words... you all are so incredibly wonderful! Million thank yous for the amazing comments which you left for my last post. I have read them all so many times and they always leave me feeling so good. For some reason I always feel like I am so alone and that if I disappeared somewhere, noone would even notice. I think it is about time to start believing that I actually do have a wonderful support network out there! :) You are wonderful! wonderful wonderful wonderful!!! I will try to keep posting about the things I do and if I make any progress :).

No, mutta, tässä minun leiska minkä sain tehtyä viime yönä!!!! Se ei ole mikään superhuippu, mutta olin siihen silti hirmuisen tyytyväinen. Menin nukkumaan iloisena sen jälkeen joten mikäpä olisi sen parempaa! :) Käytin tähän taas sitä viime scraproomin paketissa tullutta Pink Paislee pakkia. Pakkitavaroiden lisäksi käytin omista tarvikkeista thickers tarra-aakkosia (joissa oli TOSI huono liima.. huokaus..), 7Gypsies siirtokuvan, Pink Paislee jalokivihaaraniittejä, Kaisercraftin uusia jalokivirivejä ja harmaata kartonkia. Mitäs tykkäätte minun lokista? Hihii! Minua niin halutti tehdä lokki, joten se oli sitten saatava leiskaan :). Ja tuohon nurkkaan piti saada ainakin jotakin vähän tasapainottamaan sivua. Epäilemättä noita lokkeja tulee tulevaisuudessakin leiskoihin... no, ainakin lokkiaiheiseen sellaiseen. :)
Anyway, here is a layout which I made last night!!! Not super good but I was still pretty happy with it. I went to sleep with a smile on my face so what could be better! :) I used again the Pink Paislee kit from my last scraproom shipment. I also used quite a few things from my own stash: thickers (which had super bad glue *sigh*), 7Gypsies rub on, Pink Paislee gem brads, the new KaiserCraft bling strips and grey cardstock. And what do you think of my seagull? *giggles* I so wanted to make one, so I did!! And I did need something in that corner to balance the layout a bit. No doubt I will make some more seagulls in the future.. at least for a seagull layout. :)

19 comments:

 1. Kaunis leiska. Itse en tuota skräppäystä hallitse ollenkaan, joten ihailen kovasti ihmisiä, jotka osaavat tehdä kuvalle/kuville hienon sivun osuvine teksteineen. Ja tuo lokki on aivan ihana.

  ReplyDelete
 2. Toi lokki on aivan paras!! Ja sä kanssa! =) Ihanat on myös nuo timangit kelloissa...
  Huono liima on jotain niiiin ärsyttävää!!! Murrr... =(

  ReplyDelete
 3. mahtava! kaiken kaikkiaan mahtava! kuvat on ihanat ja niiden asettelu, väreistä menin aivan sekaisin ja noi kellot! lokista puhumattakaan!!! IIIIHANA!
  ja kiva että mieli on parempi, usko vaan, että sulla on täällä paaaaljon ihmisiä jotka välittää! <3

  ReplyDelete
 4. Onpa kaunis ja tunnelmallinen leiska! Hienot kuvat ja erittäin symppis lokki.

  ReplyDelete
 5. Ihana leiska!
  Mie en sitten vieläkään ole saanut opetelluksi tekemään noita leiskoja...

  Blogissani on jotakin sinulle...

  ReplyDelete
 6. I ♥ the group of beautiful photos & the seagull ROCKS! :-)

  ReplyDelete
 7. Kaunista katsottavaa!! Tykkään tuosta valokuvastakin tositositosi paljon!

  Niin ja lokki on IHQ!!

  ReplyDelete
 8. Minusta ainakin tämä on juuri superhuippu. Kuvat on ihania, tykästyin ensi silmäyksellä. Lokki on kiva ja kokonaisuus harmoninen.

  ReplyDelete
 9. Tää on aivan ihana! Kuvat, värit, lokki, kellot ja ihan kaikki. Sie oot niin taitava!

  ReplyDelete
 10. Totta kai me huomataan, oletko kadonnut jonnekin: kurkimme täällä oletko skräpännyt ja mitä sinulle kuuluu :)
  Lokki on ilmeikäs ja leiska kaunis

  ReplyDelete
 11. I love the layout!!

  ReplyDelete
 12. Kaunis leiska minustakin:) Pidän erityisesti kuvien tunnelmasta ja asettelusta.

  ReplyDelete
 13. Äläpäs yhtään aliarvioi leiskaasi, sillä se on kerta kaikkiaan mahtava, aivan uskomaton.

  Ja sulla on todella suuri tukijoukko, me käymme katsomassa onko mitään uutta ilmaantunut ja jaksamme ihastella kuinka sinä saat niin paljon kaunista aikaiseksi ja silloinkin kun mitään päivitystä ei ilmaannu olet ajatuksissani! Olet tärkeä!

  -merja-

  ReplyDelete
 14. hei, hieno työ (taas:)..). tulikohan mun sähköpostit perille, kun ei ole tullut vastausta?? olisko mennyt junk-mailiin? otahan yhteyttä:))

  ReplyDelete
 15. Kyllä me ainakin huomattais jos katoaisit jonnekin senkin höpsö! :D
  Mut onko vähän hieno tää sivu! Ei kääk! :D Aivan ihanat värit ja tuo valokuvarivistö, oi että miten upea!! Ja nuo kellot timantteineen ja ihana lokki!!! Oon ihan rakastunut tähän sivuun!! <3<3<3

  ReplyDelete
 16. Iiik, tuo lokki on kyllä ihan ihanainen! Ja miten olet laittanut noi valokuvat, mahtavaa-mainiota. Todella upea kokonaisuus. Kellot timattikoristein oikein virkistävät tätä sivua, uuh.
  Niin, ja käyppäs blogissani, siellä on sinulle jotakin.

  ReplyDelete
 17. What a gorgeous layout!! Great work. (scrapinkel from the scraproom)

  ReplyDelete
 18. Ihana leiska! Kuvat on todella mahtavia, tuollaiselle rannalle kun pääsisi...

  Kiva, että olet taas palannut askartelujen pariin! Monesti olen miettinytkin, että mitä sinulle kuuluu, kun päivityksiä ei vähään aikaan kuulunut. Mukavaa lokakuuta maailman sinne laidalle!! :)

  ReplyDelete
 19. Ai että, se olikin tämä ihana leiska! Ihastelinkin silloin aiemmin jo tätä tekniikkaa. Ehkä mä innostun vielä kokeilemaan... :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.