Saturday, 24 October 2009

~LO: Hello Beach!~

Vihdoinkin sain tämän leiskan valmiiksi! Jumituin tähän ihan täysin kun en kertakaikkiaan meinannut keksiä mitään mitä laittaa siihen koristeeksi. Nyt päätin että se on saatava valmiiksi joten nakkasin leiskalle pari pilveä ja kittyrobotin napin ja tarinoin hieman. Ei todellakaan minun parhaita töitä mutta kiva kun tuli valmiiksi. Kyllä tämä sopii albumiin muiden joukkoon :). ja taas yksi vanha valokuva pois laatikosta. Ah, ihanaa! Ainiin, tein tämän leiskan tällä scraproomin pakilla. Olen tehnyt sillä nyt kaksi leiskaa ja vielä on paljon materiaalia jäljellä. huih!
Finally I managed to finish this layout! I got completely stuck with this as I just couldn't find any nice embellishments for it. Now I decided to just get it done and out of the way, so I added a couple of clouds and a kittyrobot button and a bit of journaling. Certainly not my best work but happy to have it among all the other layouts :). And again, another older photo done! It makes me happy! Oh yes, I made this layout using this scraproom kit. I have now made two layouts with it and I still have plenty of material left!

4 comments:

 1. Adorable LO, Laura! I ♥ all the red & those clouds ROCK! :-)

  ReplyDelete
 2. Ihanat pilvet! Ja mä sitten vaan jaksan ihastella sun ykistyiskohtia, tässäkin taas kaikki on niin kohdallaan kuin vaan voi.

  ReplyDelete
 3. Minunkin mielestä :) Ja valokuvan vieraitten ilmeet ovat ihanan innostuneet, lomailevat

  ReplyDelete
 4. Upea sivu taas! Ihanat pilvet ja paprut.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.