Tuesday, 27 October 2009

~LO: My tree bag~

Aivan ihanan aurinkoinen päivä taas tänään :). Nämä kevätpäivät ovat niin ihania kun aurinko paistelee mutta ei ole liian kuuma. Kyllä huomaa että on pirteämpi mieli ihan selvästi!
It is such a lovely sunny day again today :). These Spring days are so wonderful as sun shines but it is not too hot. I can feel it so clearly that I am feeling a lot more upbeat and happy when it is nice and sunny!

Tässä sitten uusi leiska mikä valmistui viime yönä. Tein sen taas sellaiseen ihanaan WRMK muovitaskuun. Ne on kyllä niin kivoja. Oli vaikea päästä leiskantekemisen alkuun, mutta heti kun otin tuon muovitaskun käyttöön, niin jopas alkoi syntyä! Käytin tähän helmikuun scraproom pakkia. Nauratti kun olen valitellut just tätä pakkia että miksi ihmeessä he olivat laittaneet niin tummanvihreän kartongin noiden ihanien Urban Prairie papereiden kaveriksi, mutta tätä leiskaa tekiessä se toimi täysin. Joten, syön sanani :). Tähän leiskaan käytin Basic Grey Urban Prairie paperia+siirtokuvia+haaraniittejä, Making Memories Misunderstood siirtokuva-aakkosia, upouusia kauniita Prima kukkasia, Hero Arts jalokivitarroja ja sitä vihreää Bazzill kartonkia :).
Here is my new layout which I finished last night. I used again one of those fabulous WRMK page protectors. They are sooo nice. It was super hard to get into scrapping, but as soon as I took out the page protector, it was easy!!! I used scraproom kit from February for this layout. I was laughing when I read what I had written about it as I was complaining about them putting a darker green cardstock with those gorgeous Urban Prairie papers. But when I made this layout, they were a perfect match. So, I have to eat my words :). For this layout I used Basic Grey Urban Prairie papers+rub ons+brads, Making Memories rub on alphabets, brand new Prima flowers, Hero Arts gems and that green Bazzill cardstock :).

P.s: Tämän päivän kävelysaldoksi jäi 10min. Jalat oli kuin tönkkösuolatut muikut.. Huomenna taas lisää :). Ja IHANA kun minä olen innostanut muitakin liikkumaan! Ehkä tuli vähän hyvä mieli siitä +iso hymy+. juhuu!

12 comments:

 1. jännä leiska - jotenkin niin erilainen, mitä sinä yleensä teet :D Mutta onnistunut jokatapauksessa!!!! Ja tsemppiä kuntoprojektiin... hitaasti mutta varmasti eteenpäin... niin sitä tulosta sitten alkaa syntyä!!!

  ReplyDelete
 2. En olis kyllä itsekään tajunnut käyttää noin tummaa vihreää kyseisen paperin kanssa, mutta onneksi toiset tietää paremmin! Aivan loistava yhdistelmä!
  Sivun rakenne on muutenkin musta hauska. Ja kuvat, voi mitkä kuvat! =)

  ReplyDelete
 3. Tää on ihanan herkullinen sivu. Mahtavasti toimii tosiaan nuo paperit keskenään, vaikkei olisi heti uskonut. Ehtispä sitä skräppäämään... ehkä tänään, ehkä.

  ReplyDelete
 4. Höh! Unohtu sanoa, että on muuten ihana kassi! On se kumma, kun nykyään katsoo kovin tarkkaan kassin mittoja kun niitä ostaa, että mahtuuko ne 12" paperit sinne suorana... :)

  ReplyDelete
 5. Oho, sopivat värit kyllä tosi hyvin keskenään, en mäkään oisi itsekään osannut noita yhdistää, mutta toimii!

  ReplyDelete
 6. I ♥ the clean lines of the page by using the page protectors as your guide. Of course I always ♥ journaling strips, too! VERY, VERY CUTE! :-)

  ReplyDelete
 7. Tosi kiva leiska ja tuo BG:n paperi on kyllä toosi kaunista :) Ajattelin mahdollisesti tilata nuita muovitaskuja ja minua kiinnostaakin se miten säilytät niihin tekemiäsi leiskoja. Laitatko niitä esim. mappeihin? Kolmen renkaan mappeja ei taida hirveästi täältä Suomesta löytyä :/

  ReplyDelete
 8. Mielenkiintoinen leiska, erilainen ja kaunis!

  Ihanaa, että olet oman innostuksesi myötä innostanut muitakin liikkumaan, kiva lukea kommenteista kuinka naiset lähtee liikkeelle (harmi, ettei se innostus ole vielä tarttunut tähän osoitteeseen, mä varmaan tarvitsin, että joku tulis hakemaan mut kotoa).

  -merja-

  ReplyDelete
 9. Petra, nuo muovitaskut on aivan ihania! Nyt niitä myydään myös sellaisissa pakkauksissa jossa saa yhden kaikkia erilaisia taskuja (hih, minulle tuli just postissa sellainen). Minä käytän ihan noita tavallisia scrapbook albumeja. Minulla on kahdenlaisia: American Crafts ja Making Memories albumeja. Niitä saat suomestakin skräppikaupoista! :)

  ReplyDelete
 10. Ihana sivu! tykkään tuosta yhdistelmästä kovasti ja kukat tekevät koko jutusta ihanan romanttisen!

  ReplyDelete
 11. Ihania leiska, niinkuin sinulla aina! Supertykkää!!!
  Mistä noita muovitaskuja voi tilata? Uskalataisinkohan kokeilla ulkomaantilausta?

  ReplyDelete
 12. You mean that this is a page protector which is divided into many different parts? Cool, love it!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.