Saturday, 31 October 2009

~LO: Peeking cat~

Hihii! Kisuleiska taas vaihteeksi... mutta kun on niin ihana malli :).
Vieläkin yritän saada skräpätyksi kaikki valokuvalaatikon vanhemmat kuvat (haluttaisi niin printata uusia kuvia, mutta mutta...) Hitsi että on kyllä välillä tosi vaikea löytää inspiraatiota. Otin sen takia esille Becky Fleckin luonnoskirjan ja yritin sieltä löytää pari luonnosta että saisin muutaman leiskan tehtyä helposti. Mutta ei.. siitä ei tullut yhtään mitään! plääh! Mutta sain sen verran inspiraatiota yhdestä luonnoksesta että laitoin nuo kuvat aikalailla samallalailla kuin siinä oli.
Ainiin, tämä leiska on tehty tällä scraproomin pakilla. Aakkoset on Making Memories ja nuo mustat kiemurat on Sandylion tarroja.
*giggles* Another kittycat layout... but my model just is so gorgeous :).
I am still trying to scrap all of those older photos that have been sitting in the photobox forever (I soooooooooo badly want to print new photos!!!). It has been super difficult to find any inspiration. I grabbed the Becky Fleck sketch book and hoped that I could find a couple of sketches that would help me scrap a few more photos. Nah, didn't help. But at least I found a bit of inspiration to place the photos as I did.
I made this layout using this scraproom kit. Rub on alphabets are by Making Memories and black swirls are by Sandylion.

9 comments:

 1. Ihana leiska kuten myös alimmainenkin!
  Ihanat ovat nuo kirjaimet...

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana - sekä kissa että leiska! :) Suloinen tuo leppisnappi(?).

  ReplyDelete
 3. tooosi ihana! tykkään tosta paperista! musta-puna-valkoinen väritys sopii tosi hyvin ja Sokeri näyttäisi olevan aika persoona:)

  ReplyDelete
 4. That is just TOO CUTE, Laura! I ♥ those red polka dots with the black & white!

  Have a GREAT weekend!

  Hugs...

  ReplyDelete
 5. suloinen sokeri! :D ja ihanat värit! kauheen kiva leiska. täytyykin tutkia tätä lisää... kiekurat ja asettelu... kivaa! :)

  ReplyDelete
 6. Ihanat värit ja selkeys - viiskytlukulaista hyvällä tavalla :)

  ReplyDelete
 7. Ihana värimaailma! Tykkäsin kovasti myös kahdesta viimeisestä leiskasta. Kassileiska kannattaisi ehdottomasti laittaa Etsyyn asiakaspalautteena (siellä on se mahdollisuus lähettää kuva palautteen mukana). Jos olisin myyjä, olisin tosi onnellinen tuollaisesta leiskasta... Pelastaisi monta harmaata päivää.

  ReplyDelete
 8. Ihania nuo mustat kiemurat tässä! Hirmu söpö sivu taasen, ei näitä sun kissasivuja vaan voi vastustaa! <3 <3 <3

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.