Thursday, 29 October 2009

~LO: Me & mum~

Eilen oli taas kiva skräpätä! :) Tilasin glue dotseja (minä tykkään käyttää niitä minikokoisia) ja olihan siihen tilaukseen pakko laittaa vähän muutakin. Tilasin tämän ihanan paperin ja se oli pakko ottaa heti käyttöön! Kertakaikkiaan ihana! Leiskasta tuli muuten tosi kiva minusta, mutta tuo katkoviivaympyrä keskellä... juuu... vetelin sitä ihan vapaalla kädellä joten siitä tuli vähän möykkyinen. ohops. hih! :) Tähän leiskaan tulikin piirreltyä katkoviivoja aika reippaasti... ja jalokivireunus (kaisercraftin uudet jalokiviraidat on tosi kivanhintaisia joten niitä raskii käyttääkin vaikka koko paketin!). Aakkoset on Sassafras Lass, kukat Making Memories ja leimasimet WRMK. Isoja halauksia äidille! :)
It was so nice to scrap yesterday! :) I needed to order some glue dots (I love using the mini ones) and of course, you can't possibly order just one thing. I got this beautiful paper, too and I just had to use it immediately! It is so pretty! I quite like the layout, but the dotted line in the middle..well.. far out.. I was drawing it just freehand and it looks a bit bumpy :). Well, maybe it just adds more character to it :). I ended up drawing lots on this layout and added a pretty gem border, too. Those new kaisercraft strips are so well priced that don't mind even using the whole pack of them for a layout. Alphabets are by Sassafras Lass, flowers by Making Memories and rubber stamps by WRMK. Big hugs to my mum! :)

P.S: eilinen oli kävelyvapaa päivä, mutta tänään kävin taas salilla ja kävelin 15 minuuttia. Hitsi kun alkaa aina käymään selkään, mutta sen sitä saa kun on iso maha. höh! Kiva kun kävelen nyt nopeampaa entä aluksi. Tällä kertaa oli myös ipod mukana. Olipa kyllä eri mukava kävellä kun oli hyvää musiikkia!

14 comments:

 1. Ihania katkoviivoja, ei haittaa vaikkei menekään ihan piirunsuoraan, hyvältä näyttävät näin! Ja kannatti uhrata noi kaiserin dimangit, ne näyttää toooooosi hyvältä, tuo luksusta äiti-sivuun. Äidit on luksusta. Hyvä onkin, että pidät välillä välipäiviä, niin ne ammattiurheilijatkin tekee. Tsemppiä!

  ReplyDelete
 2. Hei, täähän vastaa tän viikon Inspiroidu-haasteeseen!
  Voi miten ihanasti blingblingiä! Ja mikesei ole koskaan tullut itselle mieleen piirustella katkoviivoja kukkasiin??? Noin niistä tulee vähän vähemmän hempeitä... Menee kokeilulistalle! =)

  ReplyDelete
 3. Kaunis leiska. Tuo paperi on todella ihanaa ja nuo värit.

  ReplyDelete
 4. ihana leiska. Aivan fantastinen! Lepo tekee aina kuntoilussa hyvää!!!

  ReplyDelete
 5. Ihana tuo sivu! Tuli ihan mieleen kakun päällinen, näyttää jotenkin niin herkulliselta. :)

  ReplyDelete
 6. Ihana sivu; värit, lintu ja kaikki!

  ReplyDelete
 7. Ihana! tulee mansikat mieleen tästä, mmmm nams!

  ReplyDelete
 8. That is just SOOOO ADORABLE! You should hang that on the wall in your craft room (or somewhere!) Just too cute! :-)

  ReplyDelete
 9. katkoviivat on kivoja. enkä ois huomannu et menee "möykylle" ellet ois maininnu. :D
  diamonds are girls best friend? joo! mäkin tahdon tollasia! ja itekin oon nyt tykästynyt noihin piparireunaisiin pyöryläpapereihin. johtuuko siitä että joulu on tulossa ja tekee mieli piparkakkuja...? ehkä.

  ReplyDelete
 10. Aivan ihana leiska, jotenkin niin täydellinen ja en minäkään olisi edes kiinnittänyt huomiota katkoviivan möykkyisyyteen ellet olisi sitä maininnut.

  -merja-

  ReplyDelete
 11. Love this shape! Beautiful layout!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.