Friday, 23 October 2009

~P.S~

juhuu... kävin äsken uudelleen kuntosalilla.. kävelin 10 min lisää!!! Tällä kertaa ei pelottanut mennä sinne mikä oli kiva juttu. Uimaan en vielä uskalla mennä. Aion kyllä joka kerta katsoa että onko siellä ketään että vähän alkaa oppimaan että milloin allas on tyhjänä. Aion ottaa rennosti. Etenen sitä vauhtia mikä tuntuu hyvältä.

6 comments:

 1. Hih, siinä luki ...saa yhden kappaleen Forza Motorsport 3 - xbox pelejä... Ja sai J myös tosi hyvän illallisen kolmella ruokalajilla :) Ja hyviä drinksuja. Ja kaikki tämä omassa kodissa.

  !!!!HYVÄ SINÄ!!!!

  ReplyDelete
 2. Hyvä Laura! Se on kyllä totta, että ei se määrä vaan se, että ylipäätänsä liikkuu. Kunto kasvaa hitaaaaaasti, mutta huononee nopeasti. Tiedän kun olin juuri viikon käymättä jumpassa ja kun taas menin tuntui, että kuolen. :D

  Kyllä se vauhti ja aika sieltä lisääntyvät ajan kanssa, kun vain jaksaa säännöllisesti käydä. Tsemppiä hurjasti!

  ReplyDelete
 3. Hyvä Laura!! Tsemppiä! Pienestä kaikki on aloitettava, sitten tuntuu tosi hienolta kun huomaa jaksavansa aina enemmän ja enemmän!! Sulla on ainaskin iso läjä ihmisiä kannustamassa, muista se! :)

  ReplyDelete
 4. Hienoa! Omaa vauhtia täytyykin mennä! Minulla on nykyään aivan rapakunto, kun en ole raskausaikana jaksanut ja päässyt liikkumaan pahoinvoinnin vuoksi (olo ollut sen verran heikko)

  ReplyDelete
 5. Olen sinusta tosi ylpeä!! Tosi hienoa, kuten myös itävaltalaiseen lehteen pääsy. Monta hienoa juttua lyhyessä ajassa

  ReplyDelete
 6. Hei vaan! Nostan sulle hattua. Mun täytis tehdä sama juttu, ruveta liikkumaan. Tuli meinaan kahdessa vuodessa 30Kg lisää painoa=(, ja nyt ei meinaa millään lähtä pois=(((. toivotan sulle tsemppiä, älä anna periksi=))).

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.