Monday, 19 October 2009

~scraproom scrapbook kit - June (part 3)~

Oiiiih, tämä pakki se on kyllä vaikea minulle! Nuo Fancy Pants paperit on kyllä ihan sieviä mutta jotenkin ne värit eivät ole ollenkaan minua. Mutta siksihän minä näitä pakkeja ostankin että saan kivoja skräppihaasteita itselleni! :)
Tässä pakissa oli 3kpl 2-puoleista Fancy pants Delight sarjan kuviopaperia, 2 Prism kartonkia, 6 FP tarinointilappua, 4kpl 7Gypsies kuva.. hmm.. mitä ne on suomeksi.. kuva-ankkureita?, 4 oranssia minihaaraniittiä ja vielä puoli metriä oranssia Bo Bunny pallonauhaa.
*sigh*, this kit is so so tough for me! These Fancy Pants papers are pretty, but the colours are somehow so wrong for me. But this is one of the reason I like to get these kits... I get challenged and I love it! :)
In this kit there were 3 doublesided FP Delight range patterned papers, 2 Prism cardstock, 6 FP journaling cards, 4 7Gypsies photo anchors, 4 orange minibrads and half a yard of orange dotty Bo Bunny ribbon.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Mietin kyllä pitkään että kehtaanko edes näyttää tätä leiskaa kun en ole siihen erityisen tyytyväinen. Mutta pitäähän ne huonotkin työt näyttää kun näytän kaikki muutkin! Olen jo piiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkään halunnut tehdä 6x12 koon leiskan mutta aina kun olen yrittänyt, se on tuonut mukanaan vain ahdistusta enkä ole saanut sivuja valmiiksi. Nyttenkin ahdisti mutta ainakin sain sivun valmiiksi!!!! Joten edistystä sekin :).
Tässä leiskassa omista varastoista on nuo aakkostarrat, leimattu pupuliini ja doodlebug paper frillsit. Kaikki muut oli pakista.
I have been thinking for ages whether to even show this layout as I am not exactly thrilled with it. But I think I need to show the bad layouts, too, as I show everything else as well. I have wanted to make 6x12 layouts for a long time but whenever I have tried, I have just felt super anxious and never been able to finish one. I did feel anxious this time, too, but at least I finished the page, so that's some good progress :).
Almost everything that I used was from the kit, but I did use a couple of things from my own stash: alphabet stickers, stamped bunny and doodlebug paper frills.

4 comments:

 1. Hyvä että laitoit näytille, tämänhän on tosi hieno! Erityisesti tykkään otsikon kehystävistä piirrusteluista, ja sivun värikkyydestä.

  Muakin on pikkiriikkisen kiinnostanut kokeilla tätä 6x12" kokoa, muuten ole vielä uskaltanut. Jään niin helposti kaikkeen uuteen koukkuun..

  ReplyDelete
 2. Itse olen kokeillut vain kerran 6x12 tuuman sivua, enkä juuri siitä pidä, mutta oli aivan mahtavaa tehdä sitä vaihtelun vuoksi... Enkä kyllä pitänyt ensimmäisestä letter-sivustanikaan ja nykyään teen niitä tuon tuostakin!

  ReplyDelete
 3. Tulipa tuosta mieleen, että minun ihka ensimmäinen skräppäyskokeilu oli letter kokoa! :) Sen jälkeen en ole tainnut sitä kokoa tehdä kuin yhden leiskan, vaikka itse asiassa aikalailla tykkään niistä. mutta tämä 6x12 on vain ihan liian pieni!

  ReplyDelete
 4. Hyvä, että julkaisit tämän, koska tämä on tosi ihana! Värit, asettelu ja aihe kaikki on niin kivat! Pidän tästä eniten sun tämänpäiväisistä leiskoistasi!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.