Monday, 19 October 2009

~scraproom scrapbook kit - October (part 1)~

Laitetaanpa vielä yksi leiska lisää tälle päivälle. Tähän käytin myös yhtä tämän kuun pakkia! Hyvä minä :). Tässä pakissa oli 2 My mind's Eye Abbey Road paperia, 2 american crafts kartonkia, arkillinen pink paislee aakkosia, MME kalvokoriste sekä puoli metriä american crafts nauhaa.
Ok, one more layout for today. Yes, I used another one of this month's kits for this layout. I have done so well with these kits. In this kit there was two sheets of My Mind's eye Abbey Road papers, 2 AC cardstock, sheet of Pink paislee alphabet stickers, MME transparency and half a yard of american crafts ribbon.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Olin halunnut ostaa just tämän paperin aikaisemmin, mutta onneksi olin jättänyt sen kauppaan, koska sain sen nyt tätä kautta! :). Tähänkin leiskaan pääsi yksi vanha kuva. Ah, miten ihana kun ne pikkuhiljaa häviää kuvalaatikosta. Jippii!!! Pakista käytin tähän leiskaan ainoastaan tuon kuviopaperin ja vaniljanväristä kartonkia. Loput on omista varastoista eli Prima kangaskukkia, Hero Arts jalokivitarroja, Making Memories hopeanväriset kiiltelevät tarra-aakkoset ja Little Yellow Bicycle tarinointilappu. Tuo liitin tuli yhden embellishment pakin mukana joita tilasin synttärialesta. Minusta tähän tuli tosi kivat värit ja tykkään noista kukista tosi paljon!
Ainiin, kuvassa on äitini meidän takapihalla :).
I had wanted to buy this paper already earlier, but left it in the shop. I am glad I did since I got it this way! :) I managed to scrap another older photo. I so love seeing them disappear bit by bit from my photo box. Yippee!!! From the actual kit, I only used the patterned paper and some cardstock, so all the rest is from my stash, ie. prima fabric flowers, Hero Arts gems, Making Memories silver alphabet stickers and Little Yellow Bicycle journaling card. The paper clip came with one of the embellishment kits which I bought from the birthday sale.
Oh yes, that's my mom in our backyard. :)
---------------------
added 23.11.2009

6 comments:

 1. Sähän oot olllu ahkera! Hienoa! :) Tykkään taas näistä kaikista, mutta tuo sugarrush on ehkä mun suosikki, vaikket ite siitä tykkäiskään niin paljoa. Siinä vaan on taas sitä jotain. Mäkin tahtoisin kokeilla tota 6*12 leiskaa, mut en tiedä mihin sen sit laittais kun ei oo sen kokoisia taskuja. Missä sä säilytät ne? Halitsuippaduippasia!

  ReplyDelete
 2. Minulla on niitä sen kokoisia taskuja kun ostin joskus pari albumia sille koolle.. joo, rahaa on mennyt ihan turhaan. Mutta tuli mieleen että entä jos ompelisi 12x12 taskun keskeltä ja laittaisi siten kaksi niitä 6x12 leiskaa vierekkäin? Sekin saattaisi onnistua :)

  ReplyDelete
 3. wow! oletpas taas ollut ahkera! posti lähti matkaan tänään - kestää kuulemma noin viikon sinne tulla...;-)

  ReplyDelete
 4. Tuo paperi on todella ihana ja samoin kokonaisuus. Uteliaana odottelen myös sitä sivua, jonka sait aamukolmelta valmiiksi ;)

  ReplyDelete
 5. Oi, olet ollut tuottelias :) Ihan mahtava leiska, paperi ja koristeet käy niin hyvin yhteen kuvan kanssa! Hauska otsikko myös :) Joo, tuo lokakuun pakki kieltämättä houkuttelee, mutta olen ostellut viime aikoina niin paljon kamaa että pitää yrittää käyttää niitä pois ennen kuin sorrun enää mihinkään (paitsi valkoista kohojauhetta pitää vielä ostaa)...

  ReplyDelete
 6. Hirmusti olet kyllä väkertänyt uusia sivuja :) Ihana tämä, toi taustapapru on kyllä tosiaan kaunista. Ihana kokonaisuus :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.