Sunday, 18 October 2009

~scraproom scrapbook kit - October (part 2)~

Vau! Ihme on tapahtunut! :) Sain uusimman scraproom pakettini maanantaina ja olen tehnyt jo yhden leiskan jokaisesta pakista!! kääk!!! Ja mikä parasta, minä ensin peruin tämän kuukauden pakin koska luulin etten tykkää niistä ollenkaan. Sitten näin pakin kuvan ja tilasinkin sen uudelleen. hih! :) Se näytti niin kivalta että oli ihan pakko ottaa se. Nämä pakit olivat kyllä tosi haastavia minulle koska ne ei olleet niin värikkäitä kuin tavallisesti, mutta se oli hyvä juttu!
Wow! A miracle has happened! :) I received my newest scraproom package on Monday and I have used each of the 4 kits to make a layout!! Eek!!! and the best thing is that I actually cancelled this kit first as I thought I wouldn't like the ranges in it. But then i saw a picture of the kits and I just had to order it again *LOL*. These kits were very challenging for me though, but I enjoyed the challenge! So, all good!

Tässä näistä leiskoista ensimmäinen. Eli valitsin pakin jossa oli Basic Greyn Indian Summer sarjaa. Täytyy sanoa että nämä paperit oli tosi kauniita, etenkin tämä minkä valitsin tähän ensimmäiseen leiskaan. Mutta siis, tässä pakissa oli 3 kuviopaperia, 2 American Crafts kartonkia ja puoli pakettia BG woolies tarroja.
Here is the first one of the layouts. So, I picked the kit with Basic Grey Indian Summer range. I must say that these papers are absolutely beautiful, especially this one that I picked for the first layout. Anyway, in this kit there were 3 patterned papers, 2 AC cardstock sheets and half a pack of BG woolies.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Tämä oli tosi helppo leiska tehdä. Ihana kun välillä saa tehtyä sellaisen leiskan mikä valmistuu tosi helposti eikä sen kanssa tarvitse tuskailla. Tuo kuva on odottanut skräppäystä jo ikuisuuden joten sen saaminen leiskaan oli iso plussa :). Käytin tähän pakista tuon kuviopaperin, vähän kartonkia ja yhden woolies tarran. Omista varastoista leiskaan pääsi bella blvd aakkostarroja ja Robins nest dew dropseja (juu, nekin oli odottanut varmaan vuoden jo että pääsivät käyttöön. hih!). Kiva kiva kiva!
This layout was so easy to make. I soooo love it that sometimes I get to make a layout that I don't get so frustrated with. Everything just seems to fall into place. This photo has been waiting to be scrapped for AGES, so getting it finally into a layout was a big bonus :). From the kit I used the patterned paper, a bit of the cardstock and a felt sticker. From my own stash I used Bella blvd alphabet stickers and Robins nest dew drops (yep, they had waited for almost a year to be used! eek!). Wonderful!
---------------------

added 24.10.2009 -----------------
added 5.11.2009
------------------
added 10.11.2009
This kit has been killed 10.11.2009 Woohoo!!!! :)

5 comments:

 1. Ihana leiska! Upea värit todella tuossa taustapaperissa ja kuviot!!! Tykkään valtavasti.

  ReplyDelete
 2. Tykkään, että käytit valkoisia kirjaimia tässä, tulevat tosi hyvin esiin paperista. Ja tuo huopakoriste... Huoh! =)

  ReplyDelete
 3. Miten erilainen! Nuo Robin's nest pallurat sopivat tähän ihan hurjan hyvin, ja tykkäsin kanssa noista valkoisista kirjaimista, kun ne tulee kirjavasta paperista todella hyvin esiin.

  ReplyDelete
 4. voi kiva! sopii tosi hyvin toi namunen taustapaperi tähän ja tosiaan noi kirjaimet tulee erittäin hyvin esiin. ja muutenkin ihana yhden kuvan leiska! ja huokailen myös ton huopakoristeen perään... :)

  ReplyDelete
 5. Ihanasti sopii taustapaperin värit kuvan puseroväreihin! Muut ihanuudet onkin jo mainittu :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.