Monday, 19 October 2009

~scraproom scrapbook kit - October (part 3)~

Ei muuta kuin lisää leiskoja blogiin! :) Olen ollut yllättävän ahkerana. hih!
Ja taas sikavaikea pakki minulle. ääh! Niin tummia papereita ja vielä niiden lisäksi metallikuvioisiakin. +huokaus+. Mutta rohkeasti päätin hyökätä pakin kimppuun ja sain leiskan tehtyä! Hyvä minä! :) hih!
Tässä pakissa oli 2 arkkia SEI Moravia papereita (kummassakin kuparinväriset metallikuvioinnit), 2 SEI kartonkia, saman sarjan chipboardkuvioita ja vielä 2 metallista SEI koristetta.
Yeeees! More layouts in my blog! :) I have scrapping surprisingly much. *grin*
And yet another super difficult kit for me. *sigh* The papers are so dark and also foiled. eeek! But I courageously attacked the kit and yes, came out as the winner... with a finished layout. Good on me! :)
In this kit there was 2 SEI Moravia patterned papers (both had copper colour metallic foil prints), 2 SEI cardstock sheets, SEI chipboard shapes and also 2 metallic SEI embellishments.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:Tässä sitten se leiska. Eli käytin kumpaakin paperia ja niiden lisäksi vielä chipboard kuvioita eli nuo sulkijamerkit ja tagin. Omista tarvikkeista tuli haaraniitit ja tarra-aakkoset. Prima kukat kävin ostamassa tänään Scraptacularissa. Näin ne perjantaina kun olin siellä skräppäämässä ja kun en löytänyt kertakaikkiaan mitään sopivaa tuohon nurkkaan, hain sitten ne :). Taas yksi vanha kuva skräpättynä. Jippiii!!!
So, here is the layout. I used bits of both the papers and in addition to those, some chipboard shapes. From my own stash came the brads and alphabet stickers. I went to Scraptacular to get those Prima flowers today. I saw them on Friday when I was scrapping there. I tried to find something from my own stash for that corner but I had nothing suitable. So, quick drive to Scraptac and I was sorted :).
----------------
added 30.11.2009

5 comments:

 1. Tykkään, tykkään, tykkään! Erityisesti miten olet kukkien avulla peittänyt "taustahälyn" kuvasta! Just hyvä asettelu muutenkin!

  ReplyDelete
 2. Todella ihania skräppisivuja olet tehnyt! Mie en oo ennen oikeen ollu kiinnostunut tuosta skräppäilystä, mutta nyt kun olen seurannut blogiasi, niin on alkanut pikkuhiljaa näppejä polttelemaan..Jopsa sitä miekin joskus saisin aikaiseksi tehdä jotain noista kuvista, jotka ovat jo pitkään odottaneet kansioon laittoa..:)

  ReplyDelete
 3. Outoa, miten sulle voi joku pakki olla haastava, kun oot niin taitava. Ja näkyyhän se taitavuus taas lopputuloksesta, tosi mahtava työ. Mä tykkään sun värien yhdistelemisestä, todella hyvin toimii. Upeat noi Priman kukat muuten!

  ReplyDelete
 4. Maisku, ihana kun olet alkanut innostumaan!!! Minuakaan ei skräppääminen kiinnostanut ollenkaan. Aloin täällä sitten käymään skräppitapaamisissa täällä, mutta minä tein kortteja ja muut skräppäsivät. Niitä kun sitten katselin tarpeeksi, niin jopas oli pakko yrittää. hih! Niin sitä vain sitten jäi koukkuun :).

  ReplyDelete
 5. Ihana sivu ja todella hyvä kuva teistä. Juuri sellainen, kuin minä teidät muistan! Taas muuten minun lempparivärit. -Paula-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.