Thursday, 15 October 2009

~scraproom scrapbook kit - September (part 2)~

Jeeeeeee!!!! Taas uusi pakki käyttöön! Minusta tämä koko syyskuun satsi oli kyllä aivan ihana. Tosi ihanat värit joka pakissa!
No, mutta siis, nyt pääsi käyttöön Cosmo Cricketin Boyfriend sarjaa sisältävä pakki. Siinä oli 3 kaksipuoleista kuviopaperia, 2 bazzill kartonkia, arkki tarroja ja Jenni Bowlin lippulappuja :). Minusta tämä Boyfriend sarja on tosi kiva. Kaikkia tarroja ei kyllä tule käytettyä, mutta eipä se niin haittaa! Tämäkin yksittäispakkaus on muuten ostettavissa synttärialesta! Minä sain oman pakettini maanantaina. Ostin ison kasa niitä embellishment pakkeja. iiiiiik! ne on ihania! Ja sain samalla uusimman kuukausipaketinkin!!! Hei, lehtipöllö, tämä lokakuun paketti voisi olla sinulle sopiva sillä se ei ole liian värikäs!! Käyhän katsomassa.
Yaaaaaaay!!!! Using another kit again! I really did love this whole september package. Each kit had the most gorgeous colours!
Anyway, I used the kit including Cosmo Cricket Boyfriend range. It had 3 double sided patterned papers, 2 bazzills, a sheet of stickers and 3 Jenni Bowlin ticket :). I like this Boyfriend range. I doubt that I will use all these stickers, but that's ok. Hey, this single kit is also for sale in the birthday sale!!! I got my package on Monday. I bought a big pile of the embellishment kits. eeeek! They are lovely! and I also got the latest montly pack!!! Loved it!

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:Tällainen sivu tuli mieleeni kun menin päiväunille eilen. hih! Sitä sitten mietiskelin ja suunnittelin ennen nukahtamista ja kun heräsin, aloin tekemään sivua :). Tarkoitus kyllä oli että nuo sivuissa oleva puoliympyrät menisivät vähän enemmän tuon keskimmäisen alle, mutta kun halusin laittaa tuohon keskelle tuon kuviopaperiympyrän, niin sitten paperia ei ollut enää tarpeeksi jäljellä. Ei muuta kuin suunnitelma vain vähän uusiksi sitten. Oli ihan kiva tehdä tällainen vähän erilainen leiska vaihteeksi. Ninarsku, onko tämä taas ihan erilainen entä mitä kuvittelit kun ensin katsoit pakkikuvan? :)
Käytin tähän siis pakissa tullutta bazzill kartonkia, cosmo cricketin kuviopaperia ja tarroja. Niiden lisäksi leiskaan pääsi Jenni Bowlin aakkostarroja, iso huopakukka (se tuli yhdessä niistä embellishment pakeista minkä tilasin synttärialesta) ja pink paislee haaraniitti.
I came up with the layout when I went for a nap yesterday. lol. I kept planning and thinking about it before falling asleep and when i woke up, i started putting it together. I did mean to make those side circle half bigger so that they would go a bit more underneath the middle, but then I wanted that circle in the middle (I mean the pattern paper circle on top of the bazzill) and I didn't have more paper left. oh well. It was nice to make a bit different kind of layout for a change.
So, for this I used the bazzill, stickers and patterned paper that came with the kit. From my own stash I used Jenni Bowlin alphabet stickers, big felt flower (came with one of those embellishment kits I bought from the birthday sale) and pink paislee brad.

9 comments:

 1. Tosi upea sivu! Ihan mahtava idea nuo kuviopaperiympyrät, näyttää hurjan hyvältä! Muutenkin on sivussa kaikki kohdallaan ja tasapainossa.

  ReplyDelete
 2. I am lovin' that LO! The patterned paper rocks with that Orla Kiely bedding! Very cute! :-)

  ReplyDelete
 3. On todellakin ihan erilainen :) En osannut ollenkaan odottaa pyöreitä muotoja, varsinkaan näin aseteltuina. Ihan mahtava toteutus ja kuinka kiva teksti. Mä just anopille puhuin näistä sun lakanoista, ja harmittelin kun eihän tällaisia nyt ainakaan täältä pikkukaupungista saa..
  Nyt jään odottelemaan niitä sinun paljastuksia :)

  ReplyDelete
 4. Hauska sivu, ihanat värit.

  ReplyDelete
 5. Tykkään tästä ihan kympillä! Todellakin, vähän erilainen, mutta niin toimiva! Käyn ehkä ideavarkaissa, varo vaan! =)
  Ja Sokerikin on päässyt uusien lakanoiden testaukseen... Hihii!

  ReplyDelete
 6. Ahahah, hauska tarinointi :D Ihanat nuo ympyrät, tulee vähän mieleen että sokeri on siinä tähtäimessä kun on mennyt väärälle paikalle, hihih :D

  ReplyDelete
 7. Tosi mukava toteutus.

  Mä ihastuin tuohon vasemman yläreunan pakkiin, se on niin just mua.

  -merja-

  ReplyDelete
 8. Ihana tuo ympyröiden asettelu! Täällä taitaa olla toinenkin joka pistää idean korvan taakse :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.