Sunday, 8 November 2009

~LO: a choice~

No, tänäänkin tuli skräpättyä taas se yksi leiska. Tuntuu niinkuin olisin skräpännyt jo ainakin sen kuukauden verran joka päivä, mutta nyt on vasta kahdeksas päivä. Huh huh! Pelottaa jo nyt että miten ihmeessä saan tehtyä näitä kuun loppuun saakka. iiiiik!
Päätin laittaa tuon kuvan jo tänne mutta laitan aamulla uuden tilalle kun saan otettua paremman päivänvalossa.
Yes, did again that one layout for today. I feel like i have been scrapping everyday for at least a month already, but it is only day 8 so far. *sigh* I am already nervous about how am I going to make it to the end of the month. eeek!
I put this photo here, so I can make this post, but I will replace it tomorrow with a better one.. that I can take in daylight.

Tänään päätin tekaista siis A4 leiskan! Käytin taas pagemaps luonnosta (sivu 85) ja tämä leiska syntyi yllättävän helposti. Tämä Cosmo Cricketin Boyfriend sarja on kyllä superhyvä just näille ukko leiskoille. Täydelliset värit! Melkein kaikki tässä leiskassa on pakista. Ainoastaan otsikon thickersit on omasta rojukasasta. Nyt on jo kaksi leiskaa tehtynä tästä pakista ja vielä on aika reippaasti tavaraa jäljellä! juhuu! Nämä pakit on kyllä enemmän kuin superhyviä arvoltaan.
Tämä oli sellainen valokuva minkä Pauli on joskus ottanut itsestään! Tykkäsin siitä mutta minusta on vaikea skräpätä sellaisia kuvia joita en ole ottanut itse tai jos en ole ollut itse paikalla. Sen takia tämäkin oli jumittunut kuvalootan pohjalle. Idea tähän leiskaan tuli vasta kun valikoin cosmo pakin käyttöön ja katsoin että mitä sopivaa siinä olisi. Sitten löytyi nuo oikeassa yläreunassa olevat 'this way' jutut. Se oli oikeasti sellainen pitkä reunus, mutta leikkasin siitä nuo irti ja käytin näin tällä kertaa.
I did an A4 size layout this time! I used another pagemaps sketch (page 85 in the book) and this one came together really nice and easy. The Cosmo Cricket 'Boyfriend' range really is just perfect for any manly page. The colours are just perfect! Just about everything on this page is from the kit. Only the Thickers (the title) are from my own stash. Now I have made two layouts with this kit and I still have plenty of stuff left. These kits are sooooo good value.
This photo was one that Paul had taken of himself! I liked it a lot, but I find it a bit difficult to scrap photos which I haven't taken or if I haven't been present. That's why this one had gotten stuck at the bottom of the photo box for quite a while. I got the idea for the layout only when I picked the Boyfriend kit to work with and was looking for what I could use. I found a border that had those 'this way...'-bits which I then cut out and used this way.

3 comments:

 1. Hieno sivu! :) Tulee ikävä teitä kun näitä kuvia teistä käy täällä katsomassa!

  ReplyDelete
 2. Todella kivan värisiä papereita ja kaunis leiska! Ihailen sua, kun jaksat skräpätä nyt näin ahkerasti. Jaksaisipa itsekin! :)

  ReplyDelete
 3. Hei Laura!

  Kiitokset sulle, ku olet intoutunut hakemaan inspiraatiota page maps -kirjasta ja laitat sivunki mitä luonnosta oot käyttänyt :) Itseltäkin tuo kirja löytyy, mut näin aloittelevana skräppääjänä oon vielä tyytynyt leiskojen ihailuun ja materiaalin keräämiseen :D Sun blogisi on yks mun suosikeista ja käyn täällä harva se päivä katselemassa tuoreimmat kuulumiset tai selailen vanhoja töitäsi :)

  Terkuin, Katja

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.