Sunday, 29 November 2009

~LO: the poser~

oih, tuli vähän pakkotauko skräppäyksestä. Ei vain kertakaikkiaan jaksanut enää. Loppui veto kesken... Tämä leiska kyllä valmistui jo jokin aika sitten mutta en saanut laitettua sitä tänne. Tein tämän leiskan tämän pakin avulla. Super simppeli!
Oh, had to take a break from scrapping. I haven't had any energy whatsoever. I have been very very tired and feeling super down :(. I made this layout sometimes last week, but just didn't get around to putting it here until now. I used this scraproom kit for it. Super simple layout.

4 comments:

 1. Tykkään! Kun tuon otsikon alla on paljon valkoista sivu näyttää jotekin hurjan raikkaalta, vaikkei muut värit sitä olekaan.

  ReplyDelete
 2. Kiva kun jaksat taas! Tosi mukavia tämä ja Paparazzi spotter -sivu. Hauskaa miten tämä on asettelultaan jotenkin tosi erilainen kuin sun leiskat yleensä, mutta yhtä kiva kyllä :) Ehkä sen erilaisuuden tekee kuvien leikkaaminen muotoon ja keskeissommittelu. Hyvältä näyttää joka tapauksessa!

  ReplyDelete
 3. Awesome LO, Laura! I ♥ the cut out photos & the title work is so CUTE!

  So sorry to hear you haven't been feeling well... :-(

  Thinking about you & sending hugs!

  ReplyDelete
 4. Oioi, tän layout on ihan tosi kiva! Simppeli ja raikas, tykkään kovasti, kun kuvat on leikattu muotoonsa! Pitää kyllä skräpistää tää, täähän sopii tosi kivasti sellaiseenkin sivuun missä tarvis paljon tilaa tarinoinnille!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.