Monday, 9 November 2009

~LO: Sisters on the beach~

Täällä on kuuma... jo kolmas yli +30C päivä peräkkäin ja tätä pitäisi vielä jatkuakin muutama päivä lisää. huh huh! Nukuttaa vain koko ajan kun on kuuma :(. yäk!
It is hot here...already the third over +30C day in a row and this will continue for another few days. sigh. I just feel so sleepy all the time because of the heat :(. yuck!

No, ehkä säiden innoittamana syntyi sitten tällainen rantaleiska jossa äitini ja tätini tallustelevat rannalla :). Oli kiva kun pääsin käyttämään tähän näitä vanhempia October Afternoonin papereita. Tykkään niistä älyttömästi mutta jotenkin ne on vaan minulle vähän vaikeita käyttää, samoin kun sassafras lass paperitkin! Tämä pakki näkyy täällä. Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen.
Well, maybe the weather inspired me (doubting that, but anyway..) to create a beach layout. My mom and my aunt are enjoying the local beach :). It was so nice to use these older October Afternoon papers. I like them sooo much, but often struggle with using them, just like Sassafras Lass papers! I don't get it! This kit can be seen here. I am pretty happy with this layout.

Mutta taas kerran huomasin miten vaikeaa minulle on se leiskan koristelu.. se vaihe missä aletaan laittamaan paikoilleen vaikka pikkukoristeita tms. Ehkä minä vaan en tykkää siitä että sivulla on ihan sikana monenlaista tavaraa?
But once again I noticed how difficult it is for me to embellish a layout.. that bit where you need to start placing all those little bits and bobs. But, maybe I don't really like having lots of different things on my pages???

Tätä leiskaa tekiessä pääsin helposti siihen vaiheeseen jossa oli kaikki muuta paikoillaan paitsi nuo pilvet, otsikko ja tuo ihana (hih) mereneläväkoriste :). Siihen se sitten tökkäsi! En meinannut millään löytää sopivia aakkosia (vaikka niitä on kyllä paljon mistä valita.. ainakin minun mielestä) ja koristeet.. voi hitsi. Mitä ihmeen koristeita tuohon sivuun oikein laittaisi??? Joten minusta tuntuu että minun sivut kaipaisi aina sellaisia isompia koristeita, mutta kun lähes kaikki myytävät on sellaisia pikkuisia. Niiden kanssahan lähtee järki eikä niitä ole varaa ostella isoja määriä. Joten, tällä kertaa päädyin tekemään koristeet itse :). Ei muuta kuin pilviä taas taivaalle ja sitten mielettömän iso vesikasvi siihen sitten nurkkaan :). Voi hitsi kun osaisi tehdä erilaisia koristeita omille sivuille. Olisi IHANAA!!! Kait sitä pitää vain alkaa opettelemaan...
When I was working on this layout, I easily made it to the point where I had everything else done, except the title, clouds and seaweed. That's where I got stuck.. BIG TIME! I always struggle with finding the right alphabets.. I have lots to choose from, but it really is always a struggle. And somehow I always seem to be wanting bigger kind of embellishments, but those are pretty difficult to come by. There are lots of small embellishments for sale, but I think they are just aren't really for me.. not for my style. So, this time, I made my own! I cut some more clouds for the sky and then a gigantic seaweed to the corner :). I so wish that I had the talent to make all kind of embellies for my pages. I think I need to just start practising.

9 comments:

 1. IHANA leiska! Tykkään tosi paljon! Värit on ihanat ja sopivat teemaan hyvin, ja nuo itsetehdyt koristeet ovat upeita. Wau, hienoa työtä!

  ReplyDelete
 2. Ai,että on ihana. Tykkään, tykkään kovasti. Värit on aivan mahtavat.

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva sivu,värit hyvät.Vai on siellä niin ihanan lämmin.täälä 2astetta ja loskakeli,ei kiva,mielummin olisin auringossa :)

  ReplyDelete
 4. Iiihanat värit! ja itsetehdyt koristeet toimivat ihan kympillä!

  ReplyDelete
 5. So cute & whimsical! I ♥ the pops of yellow on there!

  The good news with HOT weather is that the treadmill is INDOORS! That's why you'll rarely see me running outside! LOL! :

  Have a GREAT week! :-)

  ReplyDelete
 6. Upeat niistä koristeista sitten tulikin! Mullakin on usein vaikeuksia ihan tosi pienen piperryksen kanssa, vaikka muuten tykkäänkin käyttää kaikenlaista sälää sivuissa runsaanlaisesti. Tässä sivussa on aivan mahtavat värit, ja isojen koristeiden selkeys luo hyvin rantapäivän tunnelmaa.

  ReplyDelete
 7. Tämä on ihana ja niin sinua! Tykkään kovasti itse tekemistäsi koristeista ja nuo sun tyyliin kuuluvat katkoviivat on vain niin jees.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.