Thursday, 5 November 2009

~LO: ...zzz...~

Vieläkö te pysytte mukana kun näitä leiskoja tulee tänne nyt yhtenään? :)
Are you still keeping up even though I seem to be posting layouts all the time? :)

Tämän on kyllä pakko olla eräs minun nopeimmista leiskoista ikinä! Olen tosi hidas skräppääjä... mietin aina kaikkea liian pitkään ja pidän pitkiä taukoja. Tänään oli sitten iskeä vähän paniikki sillä kello oli jo 9:30 illalla ja tämän päivän leiska oli vielä tekemättä. iiiiik! Mutta ei kun aloin vain askartelemaan ja tuntia myöhemmin leiska oli valmis! Jopas oli kyllä tosi tyytyväinen olo.
This has got to be one my fastest layouts ever! I am so slow at scrapping... I think about everything way too long and also keep long breaks. Today I started to stress as it was already 9:30pm and I hadn't even gotten started with my layout yet (I am taking part in the LOAD challenge at scrap-room, so I am trying to get a layout done everyday). eeeeek! But I just sat down, picked a kit and got into it and an hour later my layout was ready! I felt so happy about it.

Tein tämän leiskan taas tällä pakilla. Olen saanut tehtyä sillä nyt jo kolme leiskaa!!! Aika hyvin :). Vielä olisi materiaaleja korttiin. Hassua kun tämä Indian Summer sarja oli oikeastaan se mistä etukäteen tykkäsin vähiten kun luin mitä sarjoja scraproomin pakeissa tulee olemaan. Mutta olen tykännyt siitä älyttömästi!!! Kivoja yllätyksiä tulee aina :). Pitääpä kokeilla saada se kortti tehtyä niin saisin ihka ensimmäisen pakin käytettyä loppuun!!!! Jo olisi kyllä aikakin!
I made this layout using this kit again. I have made three layouts out of it already!!! i think that's pretty good :). I still have enough material for a card and then it is all gone. wow! Would be amazing to be able to kill a kit finally. I really thought that I would struggle with this Indian Summer range, but to my surprise, I have loved it! Ah, must love scrap-room kits :).

6 comments:

 1. I'm lovin' all your kit LO's! The red is so cool! :-)

  ReplyDelete
 2. Laura, you're doing so well with the beautiful pages. I'm glad you are part of the TSR!

  ReplyDelete
 3. Anna tulla vaan :) Ihania sivuja, vaikka mä en ole jaksanut kommentoida ollenkaan niin paljon kuin olisin halunnut.

  ReplyDelete
 4. Ihana tämäkin! :) Mä ite tykästyin Indian Summeriin niin paljon että se koko setti oli ennakkotilattava jo ennen kuin se ilmestyi. Oon mä sitä vähän jo ehtinyt käyttääkin. Vähän olen askarrellut viime aikoina, mutta nytkin on taas viikonloppu tulossa ja olis aikaa istahtaa askartelupöydän ääreen paremmin kuin arki-iltaisin :)

  ReplyDelete
 5. Ah, this is great! And done in such short time too... looks like you're doing excellent with your challenge! Btw, love the photo too... :)

  ReplyDelete
 6. Upea niin upea! Ja todellakin millä tahdilla sulla tulee näitä sivuja! :O no en valita, näitä on ihan huippu katsella ja ihailla! <3 tääkin sivu on ihan mielettömän suloinen (taas kissa sulattaa sydämet) ja ihanan humuoristinen! :D ja ai että mitkä upeat värit!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.