Saturday, 7 November 2009

~scraproom scrapbook kit - June (part 2)~

Vihdoinkin otin käyttöön tämän pakin missä on Basic Greyn Lime Rickey sarjaa. Minusta se sarja on tosi kiva, mutta miten voi olla niin vaikea saada tehtyä siitä leiskoja??? Ei käsitä!
No, tässä pakissa oli kuitenkin 3 paperia, 2 vihreää AC kartonkia, arkki chipboard kuvioita ja 6 haaraniittiä.
Finally I used this kit with Basic Grey's Lime Rickey range. I really like that range but how can it be so hard to make any layouts with it??? I don't get it! Anyway, in this kit there was 3 patterned papers, 2 green AC cs, a sheet of chipboard shapes and 6 brads.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Onko tämä pakko näyttää???? Käääääääääääääääääääääk!!!! Tästä tuli kyllä niin kamala että mietin pitkään että näytänkö vai en. Mutta kun kaikki leiskat aina tänne laitan niin menköön tämäkin sitten vaikka hävettää. Tulen varmaankin jossakin vaiheessa repimään tämän ja printtaa kuvan uudelleen ja teen paremman leiskan. Mutta kun tänään en saanut muuta aikaiseksi niin piti sitten laittaa tämä haasteeseen. Olen muuten yrittänyt skräpätä tuon kuvan jo monta kertaa ja aina se on ollut yhtä vaikeaa! En tiedä miksi. Ihan ihmeellistä! Voi voi voi voi... haluaa tuo Bell sanan ylemmäksi mutta kun ne kirjaimet ei enää irtoa. iiiiiiiik! iiiiiiik!
Juu, jospa vaikka nyt ihan uuden leiskan kimppuun. Onneksi uusi leiska on aina uusi mahdollisuus. hih! :) Jääköön tämä kauas unholaan :).
Do I have to show this layout??? *scream* This is so awful that I had to think for ages whether to show it or not. But, i do put them all here, so here it is. I am embarrassed. I reckon that I am probably going to just tear this into a million pieces, print that photo again and make a new layout. But i didn't get anything else done today, so I had to put this one into the challenge. i have tried to scrap that photo several times, but I never succeed. I have no idea why as I like it! So strange. I soooooooooooooooo want that Bell word higher, but the letters are already stuck. eeek! eeek! Ok, time to just put this aside and forget about it and start working on a new layout. *smile*
------------------
added 14.4.2010
 ------------------ 

3 comments:

 1. I think you're being WAY too hard on yourself! It's CUTE & so is the photo! It's a great color combo, too! :-)

  Have a SUPER GREAT weekend! :-)

  ReplyDelete
 2. piti sanoa ihan samaa kuin deana! oot kyllä nyt vähän liian ankara ittelles. :) mutta tietysti, jos ei tykkää, niin ei tykkää. kiva kuitenkin että laitoit tuon tänne, muut voi sit tykätä sun puolesta! niinku mä. viikonloppuhalit!

  ReplyDelete
 3. Juu kuule. Höpönlöpön. Toi on hieno leiska, eikä siinä ole yhtään mitään vikaa!Kyllä olet ollt mahdottoman reipas, kun joka päivälle on leiska ilmestynyt!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.