Sunday, 15 November 2009

~scraproom scrapbook kit - November (part 2)~

Ihana kun tuli tosiaan uusia pakkeja taas käytettäväksi vaikka entisiäkin on kyllä vielä rutkasti jäljellä! :) Otin ensimmäiseksi käyttöön Bo Bunny Flutter Butter sarjaa sisältävän pakin. Tuossa sarjassa on kyllä ihanat värit! Pakissa tuli kaksi paperia, 2 tummanruskeaa kartonkia, puoli pakkausta jalokivitarroja ja arkki tarroja. Minä itse ostin vielä näiden lisäksi tätä sarjaa jalokivitarrat ja ison 12x12 tarra-arkin.
It really was so wonderful to receive the new kits, even though I still have sooo many older ones to finish! :) I decided to use some of Bo Bunny 'Flutter butter' kit first. I love the pretty colours in this one! In the kit there was 2 double sided papers, 2 dark brown cs, half a pack of gem stickers and a sheet of stickers. In addition to these I bought a pack of gem stickers and a huge 12x12 sticker sheet of the same range.

Vaikka pakki on ihana, niin oli kyllä aikalailla vaikeuksia päästä alkuun. Mutta se voi kyllä johtua siitäkin että pakit ovat uusia. Jotenkin minusta on helpompi skräpätä sitten kun materiaalit tuntuvat tutummilta.
Even though the kit is gorgeous, I found it quite difficult to get started. But it could also be because the kits are new. I find it often easier to scrap when the materials feel more familiar.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:Tästä tuli sitten aika yksinkertainen. Suunnitelma tätä leiskaa varten oli kyllä erilainen, mutta se ei sitten loppujen lopuksi toiminut. Onneksi käytän 'liimana' aina Dotto Removable rullajuttua sillä paperit voi tosi helposti repäistä irti jos haluaa vaikka muuttaa niiden paikkaa :). Sopii minulle! Minulla onkin melkoinen kasa noita vaihtorullia ettei lopu kesken. Ostin joskus ebaysta 50 rullaa kerralla. hih! Tällä sivulla kaikki muut on tuota Flutter Butter sarjaa paitsi aakkoset, mitkä ovat Webster's Pages.
Pretty simple layout. I had a different plan for this, but it didn't really work out. Fortunately I like using Dotto Removable roller thingy as my glue and so, I can easily change the placement of things on my layout. Works for me! I have a big pile of those rolls stashed on the shelf so that I will not run out. I once bought 50 rolls from ebay :). anyway, on this layout, everything is that Flutter Butter range except the alphabet stickers which are Webster's Pages.

Tässä on taas äitini ottama kuva. Nämä tällaiset kukkulamaisemat on oikeastaan minun suosikkiasia täällä Australiassa. Hitsi että ne osaakin olla kauniita! Olisipa ihana kun olisi talo jossakin mistä olisi tuollaiset näkymät, vai mitä?
So, this photo was also taken by my mom. These rolling hills are my favourite bit of Australia. They are just so beautiful! I would love to have a house with such a view :).

6 comments:

 1. Laura, that is so cute! It's the PERFECT photo for that LO! ADORABLE! :-)

  ReplyDelete
 2. Ihania tosiaan nuo kukkulat! En ole koskaan käynyt missään, jossa olisi tuollaisia, mutta niistä tulee ihan mieleen Taru Sormusten Herrasta. :)

  ReplyDelete
 3. Hei Laura! Liisa on täällä Raahessa käymässä ja sinähän tiedät nuo Liisan tekniset taidot, joten laitetaan yhdessä terveisiä täältä meidän koneelta. Minä olen koneen käyttäjänä, arvasitko?
  Täällä on maa valkoisena ja alkaa olla jouluiset tunnelmat. Tontut kurkkii ikkunoista:) Tänään käydään katsomassa Seijan uusinta tulokasta. Liisa on ihastellut sinun kortteja ja leiskoja. Aivan ihania oletkin taas tehtaillut. Liisa kysyy, onko kesäsato hyvin lähtenyt käyntiin? Liisa ei muista mitkä eläimet siellä langoilla juoksenteli, mutta onko niitä näkynyt? Onko ollut kovat helteet? Liisalla vähän palelee, kun tuossa vieressä peitto korvilla istuu. Täytyy varmaan laittaa uuniin tuli tänään. Vai lienekkö mummi-tautia? Oletko jo kuullut uutisen, että Liisasta tulee mummi. Leena saa vauvan huhtikuussa:) Ja Liisa on aivan polleata tyttöä asian vuoksi. Oikein rakkaita terveisiä täältä pohjolasta sinulle ja Paulille ja Sokerille. terv. Liisa, Lassi ja Paula

  ReplyDelete
 4. Ihana kun Liisa pääsi vihdoinkin näkemään leiskoja, varsinkin kun itsekin on niihin päässyt!!! toivottavasti tykkäsi oikein paljon just niistä!
  No, possumithan ne langoilla juoksi ja niitä on kyllä näkynyt aina silloin tällöin kun käydään ajelulla! :)
  Kuuma on ollut jo toista viikkoa. huh huh! Ilmastointilaite on ollut päällä joka päivä. Sellainen +34C on ollut lähes päivittäin joten ei onneksi ihan hirmuisen kamala vielä...
  Me odotetaan ensi vuotta jo kovasti että tulette tänne!!!! jeee!!!

  ReplyDelete
 5. ja isot onnittelut tulevalle mummille ja papalle! :)

  ReplyDelete
 6. Ihana leiska taas! :) Todella kivat värit, yksinkertaisuus on kaunista tässä.

  Enpä muuten tiennytkään, että sieltä löytyy tuollaisia maisemia. Todella kaunista, pitäisi joskus päästä itsekin näkemään. :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.