Monday, 14 December 2009

~LO: Homesick?~

hih! Käytin samaa pakkia kuin edellisessäkin leiskassa. Siitä pakista on syntynyt jo 4 leiskaa. Vielä olisi materiaaleja vähän jäljellä, mutta kyllä tämä on nyt minun mielestä nitistetty!!! :) Ehkä noista tähteistä tulisi vielä kortti, mutta saa passata nyt :). hih! Käytin tähän leiskaan inspiraatiota Julie Bonnerin luonnosta #41. Hänen luonnospohjat on kyllä tosi kivoja ja helppoja soveltaa!
I used here that same kit as in yesterday's layout. I have already made 4 layouts with that kit. goodness me! I still have little bits of patterned paper left, but I reckon this kit is killed now!!! :) I used here Julie Bonner's sketch #41. Her sketches are so lovely and so easy to make your own!


Muutamana iltana ollaan käyty ajelemassa lähialueilla.. bongaamassa jouluvaloja. Netistä löysin listan minne ihmiset on saaneet lähettää osoitteensa jos heillä on hienoja valoja, joten sen mukaan on niitä sitten etsitty :). Tässä pari valokuvaa niistä. kuvat on kyllä huonoja kun en osaa ottaa pimeässä oikein kuvia. Näissä taloissa on kyllä ihan sikana valoja!!!
We have been driving around in the nearby suburbs looking at the christmas lights. I found a list in internet where people have been able to send their address if they have put some nice lights, so we have been going to those. Here are a couple of photos of them. These photos suck though as I don't know how to take good photos in the dark. These houses were covered with lights!

8 comments:

 1. Kaunis leiska :) Ja se kortti tähteistä ois kanssa kiva ;D! Onpa isosti jouluvaloja ameriikan malliin, onneksi tuo genre ei oo vielä suomeen levinny, itse kun tykkään vaan hillityistä valoista..

  ReplyDelete
 2. Tämä on tosi ihana sivu. Kuvat taas ihan supermainiot. Hassu lukea sun näitä koti-ikävä juttuja, itselle kun ne on niin jokapäiväisiä juttuja.

  Huih, on minunkin makuuni ehkä liikaa valoja :) Hauska kuitenkin toi idea netissä olevasta listasta, ja talojen bongailu sen perusteella. hih.

  ReplyDelete
 3. Iiihana sivu ja suloinen tarinointi. :) Ja onpas joillakin jouluvaloja, huh huh :D

  ReplyDelete
 4. Ihana leiska! :) Ja melkoiset jouluvalot, vaikee edes kuvitella miltä tommoset näyttää kun ite vierestä kattelee! Mutta en mä silti Suomeen toivo noin hurjia valomääriä, hillitympi on kauniimpaa munkin silmissäni.

  ReplyDelete
 5. Ihana, ihana sivu!! Kuva on ihan paras!

  ReplyDelete
 6. That LO is SO cute! Was the paper already like that or did you use a border punch for the left side? I recently purchased a border punch that does that. I need to use it more often!

  Great light displays! We need to get out & do that soon ourselves!

  Have a GREAT day, Laura!

  ReplyDelete
 7. Not quite the same as Christmas lights in a snowy landscape, those houses... :) I can't believe it's already been 5 years though! Time flies! Oh, and the layout is very cute too!

  Jannicke

  ReplyDelete
 8. Kiitos onnitteluista, Laura! :) Pelkäsin jo, että taukoiluni takia kukaan ei enää löydä blogiini mutta onneksi sinä kävit ja kommentoit :)

  Mikä siinä muuten on, että kissat tykkäävät muovipusseista?! Tosin meillä saman innon kohteeksi joutuvat paperikassit, kankaiset kauppakassit, pahvilaatikot jne, kaikkiin niihin pitää päästä makoilemaan (ja ellei sisälle mahduta, niin ainakin sitten päälle). Muovipusseja vain kaiken lisäksi pyritään syömäänkin, nuo muut säästyvät sentään siltä! :D

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.