Sunday, 6 December 2009

~LO: i know how to pose!~

Tekaisin aika pikaisesti tämän leiskan että saan tämänkin taskun albumiin, nyt kun siinä on leiska kummallakin puolella. jee! Ei siitä niin häävi tullut, mutta eipä se haittaa! Käytin tähän tätä pakkia. Pakista on vieläkin kyllä sen verran jäljellä että ainakin yhden leiskan niistä saa väännettyä! juhuu! On ne kyllä riittoisia :).
I made this layout rather quickly, so that I would finally get this pocket in the album too (as it now has a layout on both sides of it). Doesn't look that spectacular, but that's ok! I used this kit. I still have a fair bit left of the kit.. at least for another layout. I sure get a lot of out of the kits.

Täällä on taas ihana aurinkoinen sunnuntai ja joku oli sitten takapihalla nauttimassa siitä. Sokeri ei olisi millään halunnut tulla sisälle joten kannettiin kissa tuon kiipeilytelineen kanssa sisään. hih! :) Meidän kissa on kyllä pilalle hemmoteltu.
It is a beautiful sunny Sunday (so, unfortunately no more rain, Deana!) here and someone was out in the backyard enjoying it. She so didn't want to come back in so we carried her in with the climbing frame (which is usually inside anyway and we took it out today as a treat for her). Our kitty cat is so spoiled!Ja lopuksi vielä hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Merja kysyi että minkälainen merkitys itsenäisyyspäivällä on minulle täällä. Me emme juhli päivää mitenkään mutta aina se on tottakai tiedossa ja mielessä. Kyllä itsenäisyyspäivänä on aina Suomi mielessä ja miten se tuntuukin niin turvalliselta paikalta. Olisi mukava olla siellä illalla telkkarin ääressä ja katsella linnan juhlia niinkuin kaikki muutkin. :)

7 comments:

 1. on noi kissat kyllä... :D
  tykkään tosta leiskasta. siinä on ihanat värit ja paperitkin!
  hyvää itsenäisyyspäivää sinne aurinkoon! :)

  ReplyDelete
 2. Hei!
  Blogissani sulle jotain ;)

  ReplyDelete
 3. Linnan juhlia pystyy varmasti vakoilemaan myös netistä :) Oletko muuten laskenut montako sivua olet tehnyt per pakki vai laitatko jossain vaiheessa materiaalit muitten joukkoon?

  ReplyDelete
 4. I ♥ the new LO, Laura! Sorry to hear there's no more rain! :-(

  Bryn laughed at the photo of your spoiled cat... too cute! :-)

  ReplyDelete
 5. Ihana valokuva ja leiska! :) Toi lintupapru on suloista!

  ReplyDelete
 6. Xing, tuntuu että keskimäärin saan tehtyä 3 leiskaa per pakki. Jos käyt katsomassa joskus minun blogissa niitä pakkisivuja (laitan aina linkin takaisin siihen pakkiin mistä olen leiskan tehnyt), niin niillä sivuilla näkyy aina pakin alla sitten kaikki leiskat mitkä olen sillä pakilla tehnyt.

  ReplyDelete
 7. Ihania leiskoja löytyy sivuiltasi. Ja todellakin Teidän katti on ehkä pikkuisen hemmoiteltu <3....

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.