Wednesday, 2 December 2009

~LO: Recharge~

Leiskoja pukkaa taas. Tämäkin on yksi niistä leiskoista mitkä aloitin perjantaina. Tämän viimeistelin just äsken. Ihana kun sai skräpätä sateesta! Sade on niin ihanaa! :) Pakki oli tässäkin tietenkin käytössä.
Another layout again. This is also one of those layouts which I started working on on Friday. I finished it just now. i loved scrapping about rain. I love rain! I love rain! I love rain! Of course, used another kit for this one.

Ja iso kiitos kommenteistanne. Ne on aivan ihania!!!!!
Ninarsku: Ah, meidän Sokerin kielitaito. Siinäpä onkin kysymys. Kisuhan on aikamoinen maailmanmatkaaja eli muutti tänne meidän mukana. Sokeri itse asiassa saapui muutama päivä meitä ennen! :) Sokeri puhuu sujuvasti suomea ja englantia sekä vähän ruotsia. Mutta kiellot onnistuu ainoastaan suomeksi. Jos sanoo ei englanniksi, niin ei kyllä tapahdu mitään, mutta kun se suomeksi sanoo, niin kyllä loppuu tekeminen :).

5 comments:

 1. OOOOOOOH, tämä on niiiiiiiin mieletön! Noi valuvat sadepisrat, mikä idea ja toteutus. apua, menin ihan kananlihalle!

  Mäkin tykkään sateesta, tänä syksynä sitä on vaan ollut vähän liikaa, ja varsinkin marraskuussa saisi kyllä jo tulla lunta, olisi niin paljon valoisampaakin. Mutta tänään on pakkasta! Jee!

  Hih, hauska Sokeri :) En minäkään kieltoja tottelisi kuin suomeksi... Rapsuttelua Sokerille!

  ReplyDelete
 2. Great journaling !!! Love rain too ! You should travel to the east coast of La Reunion, they have a microclimate of more than 12 meters rain a year (while it's less than 1 m on the west coast !!!). It's raining daily there ! We should wish you a "rainy" new year for 2010 !!!

  ReplyDelete
 3. Love this one! Can't wait to start working with this kit! :-)

  ReplyDelete
 4. Oh, aivan upea valokuva! Mielettömän kaunis sivu muutenkin. Jälleen kerran <3

  ReplyDelete
 5. Babsy, daily rain? oh lala! that would be fantastic! :) How strange that there is such a big difference in the amount of rain on each coast. I didn't think that Reunion would be that big!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.