Saturday, 26 December 2009

~LO: Worthy? and Go for green!~

Tässä pari leiskaa mitkä sain valmiiksi ennen joulua. Meiltä katosi nettiyhteys muutamaksi päiväksi joten sain jopa skräpättyäkin!
Here are a couple of layouts which I got ready before xmas. We lost our internet connection for a few days, so I managed to scrap a bit!

Käytin tähän leiskaan marraskuun Cosmo Cricket pakin loppuja. Leiskasta tuli aika pirtsakan näköinen vaikka aihe ei oikein olekaan. Kyllä sitä vain toivoisi että joskus uskoisi oikeasti olevansa jonkin arvoinen...
For this layout I used the end bits and bobs of November's Cosmo Cricket kit. I think that the layout turned out looking quite happy even though the subject isn't really. I do hope that one day I will learn to feel worthy.
-----------------
Tähän käytin sitten taas eri pakkia eli Little Yellow Bicycle Traveler sarjaa. No, pakista tässä on kyllä vain tuo kraft kartonki ja pallopaperi. Aakkostarrat ovat Sassafras Lass (iiiihana isoja!), vihreä kartonki SU ja hernetarrat October Afternoon. Pitihän sitä saada tehdä leiska uudesta kastelukannustakin kun se on niin söpö :).
For this layout I used the kit including Little Yellow Bicycle Traveler range. Well, from the kit there is the kraft cs and dotty pp. Alphabet stickers are by Sassafras Lass (I love it how big they are!), green cs by SU and the pea stickers by October Afternoon. Of course, I had to make a layout of my new cuuute watering can.. why not? :)

10 comments:

 1. Ihania leiskoja! Toivottavasti sinulle on ollut ihanan ja rauhaisa joulu!!!

  ReplyDelete
 2. Molemmat ihania! Toivottavasti joulunne on sujunut mukavasti... itse olen nauttinut vain olemisesta, tekemättä mitään (paitsi syömistä ja saunomista :D).

  ReplyDelete
 3. The ONLY thing I hope for you, Laura, is that you realize what a beautiful woman you are... on the inside AND out! YOU ARE WORTHY of being happy & healthy & loved. I hope you start telling yourself that & BELIEVING it every single day! So glad our paths have crossed & that we've been able to get to know eachother better this year! You certainly are a bright shining light in this world...

  I hope you had a VERY Merry Christmas & have a wonderful weekend, too!

  Hugs...

  ReplyDelete
 4. Nämä ovat jotenkin uudenlaisia sivuja molemmat! Kivan piristäviä. Ja totta kai olet arvokas!!!

  ReplyDelete
 5. upeita sivuja kumpainenkin. Mä niin kovasti tykkään sun tyylistä! Voi herneitä. mulle käy noin ihan sisäkasvienkin kanssa. Oon ihan ihmeissäni kun orkidea on pysynyt elossa jo yli kuukauden!

  ReplyDelete
 6. Molemmat hienoja, mutta tuo ylempi on niin hyvä! Mäkin käytin just ton saman lauseen (vaikkei ollut hajuakaan, kuka tuo Dr Seus on) ja kukat siitä pakista, täytyy kuvata leiska ja linkittää tänne, niin voi vertailla... on ihan erilainen. :o) Mutta nyt ei siis vielä ole kuvaa... Working on it!

  Mutta Dr Seus on oikeassa - persoona ratkaisee. :)
  Hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete
 7. Ihanat leiskat! Allekirjoitan Deanan sanat, kyllä joillakin ihmislla on nuo sanat niin kohdallaan ja minäkin täysin olemattomalla engalannin kielelläni ymmärsin ne täysin.

  -merja-

  ReplyDelete
 8. Kauniita sivuja! Ihanan maanläheisiä molemmat sävyiltään :) Kastelukannusivu on ihanan humoristinen ja suloinen, ihanaa pilkullista paperia ja pieni herneenpalko ovat niin söpöjä ja sopivat teemaan hauskasti! Ekassa sivussa on kiva erilainen layout ja hyvää sanomaa Dr Seussilla -jokainen on arvokas! Ja vähän kuin nuo erilaiset kukatkin tuossa sivussa, jokaisessa kukassa ja meissä on se oma timanttinsa ja säihkeensä, eikö niin? hih! :)

  ReplyDelete
 9. No niin, linkitän mun samasta pakista tehdyn leiskan...

  ReplyDelete
 10. Tosi hieno tuo ylempi! Olen jo jonkin aikaa seurannut kirjoituksi, mutta en ole päässyt kommentoimaan saakka kuin vasta nyt... Vaikuttaa mielenkiintoiselta tämä pakki juttu. :-)
  Toivon sinulle oikein hyvää uutta vuotta!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.