Thursday, 31 December 2009

~my theme for next year~

Juuh, mietiskelen äsken sängyssä ensi vuotta ja tuli sitten mieleen se teemasanajuttu. Yhtäkkiä sitten tuli mieleeni ensi vuoden teema.. siis minulle: ELÄMÄNILON METSÄSTYS. Jups, kyllä se on nyt aika etsiä se takaisin koska eihän tästä muuten tule yhtään mitään eikä jaksa enää pahaa oloa. Aikooko kukaan muu päättää teemaa?
Yep, I was just lying in bed and started thinking about next year and about setting a theme word for the year. Then it came to me, my theme for next year: FINDING MY JOY OF LIFE. It is about time to get it back as I am so sick of feeling so down all the time. Is anyone else going to pick a theme?

12 comments:

 1. Kuulostaa tosi hyvältä teemalta! Voisin koittaa samaa ja lisätä vielä että positiivisen ja optimistisen ajattelutavan uudelleen opetteleminen!

  Hyvää Uutta Vuotta!

  http://saanan.vuodatus.net/

  ReplyDelete
 2. tuo on hyvä! mä oon vähän miettiny taas teemasanaa, joka tänä vuonna oli relax. nyt tuntuu siltä että vuoden 2010 sana mulla on hope. :)

  ReplyDelete
 3. Hieno teema. Minun oma teemasana taitaa olla trust tai usko :)

  ReplyDelete
 4. Kysyit viime uutena vuotena vuoden 09 sanaa ja taisin vastata 'muutos'. Ja tulihan niitä muutoksia: avioliitto, raskaus, talon rakennus... Nyt pitääkin sitten miettiä tarkkaan! ;D Jotenkin tuntuu, että teema vuodelle 2010 voisi olla 'kasvu', kasvu noihin muutoksiin ja muutenkin, ylös ja eteenpäin kaikilla tavoin! :) Saas nähdä, miten käy...

  Ihanaa uutta vuotta, Laura! :)

  ReplyDelete
 5. Wishing you much JOY & a very HAPPY & PROSPEROUS 2010. So glad our paths have crossed this year. :-)

  Big hugs...

  ReplyDelete
 6. Olet löytänyt upean teeman ja sitä samaa voisi yrittää täälläkin päin. En ole ennen törmännyt teemavuosiajatteluun ja täytyy ihan oikeasti miettiä asiaa.


  -merja-

  ReplyDelete
 7. I wish you a 2010 full of joy and happiness :-)
  Hugs

  ReplyDelete
 8. Hyvä Laura, elämän ilo on ehkä se tärkein mitä tarvitaan. Sitten jaksaa kaiken muun. Yhdyn samaan teemaan, mutta äsken juuri ehdotin perheelle, että otetaan ensivuodeksi teemaksi kierrätys, joten minulla riittää haastetta, kun on kaksi teemaa. Paitsi minulle tulee elämän iloa tilaamattakin, kun olen hetken Hannan, Veikon ja Tanelin kanssa. Siinä sitä on elämän iloa parhaimmillaan:) Hyvää uutta vuotta teille kolmelle! toivottelee Raahen porukat -Paula-

  ReplyDelete
 9. "Ole yhtä onnellinen vuonna 2010 kuin 2009. Levitä onneasi myös muitten saatavaksi" :)

  Hyvää vuotta 2010!

  ReplyDelete
 10. Matava teema jota itsekkin yritän oikeinkin kovasti!

  Idearikasta uutta vuotta 2010!

  ReplyDelete
 11. Toivon menestystä metsästykseen!!!! Olisi kyllä kivaa ja varmaan hyödyllistäkin tehdä tällaista pohdiskelua, kun vaan siihen olisi aikaa ja rauhaa. Luulen, että mun sana olisi "yhdessä".

  ReplyDelete
 12. Oikein Hyvää alkanutta Vuotta 2010!


  -merja-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.