Tuesday, 8 December 2009

~Project life~

Juuh.. olen päättänyt osallistua ja värkätä sitä koko ensi vuoden. Hirvittää jo nyt! Kävin tänään Scraptacularissa koska he tilaavat nuo pakit meille kaikille haluaville. Muuten postikulut olisivatkin aika makoisat (no, kyllä sille silti hintaa tulee ihan tarpeeksi!). huih! Aikooko joku muu tehdä tämän?
Yep, I have decided to take part and do this the whole next year. I am nervous about it already now! I popped into Scraptacular today and put my name in the pre order list. Glad that they are ordering the kits for all of us. Anyone else going to do this?

7 comments:

 1. Huh kuulostaapas työläältä! :o
  Joo, ekaa kertaa nyt vasta kuulen tämmöisestä jutusta, eli en oo osallistumassa.. tarvikkeet kyllä näyttävät ihanilta :)

  ReplyDelete
 2. Joka päivä pitää siis ottaa yksi kuva ja niistä kuvista pikkuhiljaa siis tulee tuollainen albumillinen. Eli minun yksi vuosi :). Mutta tuossa on onneksi kaikki jo valmiina, joten oikeastaan minun pitää vain huolehtia siitä että muistan aina ottaa kuvan. Muuten ei niin tarvitse olla luova :).

  ReplyDelete
 3. mä olen tämän vuoden ajan tehnyt moista. en saanut tilattua vuosi sitten tuota samankaltaista silloin creating keepsakesin pakkia, joten kehittelin oman systeemin. sitä voi katsastaa täällä: http://lintsi.wordpress.com/category/project-365/

  Ensi vuoden alussa laitan sitten postausta blogiini projektista kokonaisuudessaan.

  Ehkä aluksi kuulostaa työläältä tuo joka päivä kuvaaminen & kirjoittaminen, mutta se on todellakin kaiken vaivan arvoista! Tämä vuosi on ainakin hyvin dokumentoituna ja tuntuu, että ei ole mennyt "hukkaan" siinä mielessä.

  Luulen, että jatkan ensi vuonna, ehkä vain suljetussa blogissa. Katsotaan!

  ReplyDelete
 4. Sisältö näyttää kyllä tosi kivalta, ihan sinun näköiseltä! =)
  Mä uskon Lintsiä, ja että tää projekti on kaiken vaivan arvoinen... Kerrothan tuntemuksia tämän työstämisestä!??

  ReplyDelete
 5. Mielenkiintoisen kuuloinen projekti ja varmasti lopputulos on kaiken vaivan arvoinen. Minäkään en aiemmin ole kuullut vastaavasta.

  -merja-

  ReplyDelete
 6. what are u doinng all year and i hope its kits i can order through scraptaular :)

  ReplyDelete
 7. Yes Jack!!! You can get it through Scraptacular, but you have to order it before 23rd of this month!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.