Wednesday, 13 January 2010

~birthday card~

Tulipa tekaistua kortti pitkästä aikaa!!! Korttien tekeminen on ahdistanut tosi paljon jo pitkään joten en ole halunnut edes kokeilla :(. Mutta Marilyn oli valinnut Scrap-roomin Got sketches haasteeseen tosi kivan ja yksinkertaisen luonnoksen joten ajattelin että ehkä minä saan sellaisen tehtyä ja sainkin! Mutta tämän enempää ei vieläkään haluta tehdä. Tuntuu että korttientekoon pitää palailla TOSI hitaasti. Jostakin pitäisi löytää se minun oma korttijuttu. hmm... No, kuitenkin, käytin tähän korttiin tätä pakkia. Leimasimet ovat uusia Basic Grey sellaisia. Eipä tästä sen kummempaa.
I made my first card in a loooong time!!! Making cards has made me feel so terribly anxious for quite a while already, so I haven't even wanted to try :(. But Marilyn had picked a really nice and simple sketch for scrap-room's Got sketches challenge, so I thought I might give it a go. Here is the result! But I don't want to make more than that yet. I think that I need to get back into it very very slowly. I just need to find a way to make cards that makes me really comfortable. Anyway, i used this kit for this card. Stamps are new Basic Grey. That's about it.

Täällä on vihdoinkin taas vähän viileämpää. Viimeinen kuuma päivä kyllä veti niin tankin tyhjäksi että ei ole jaksanut oikein mitään eilen eikä tänään. Miten se voikin viedä niin voimat. Mutta tänään ilahdutti se, että tämän kuukauden scrap room pakit tulivat postissa! IIIIK!!!! Ne oli ihan mielettömän ihania! ei ihmekään että ne on jo loppuunmyyty :). Ensimmäinen leiskakin on jo valmis! Jeeeeeeeeeee!!!!!
Finally it is a bit cooler here. The last hot day really drained all life out of me and I have found it really hard to get anything done yesterday and today. But what made me happy today was that my January kits arrived from scrap-room! EEEEEEK! They were absolutely gorgeous!!! No wonder the kits are already sold out :). I have even finished my first layout already. Yay!

12 comments:

 1. wonderful card ! I love the tag

  ReplyDelete
 2. Ihana! Mahtavat värit tässä. Äkkiä sitä leiskaakin sitten kehiin. :) Tosi kiva, että oot saanut piiiiiiiiitkästä aikaa kortteiltuakin!

  ReplyDelete
 3. ihana kortti, mitä oikein höpötät ettei kortteilu suju?? ;) ja kiitos, tänään tuli paketti perille. ihania papereita ja IIIIHANA kortti!!! kiitos!

  ReplyDelete
 4. Laura, that card is ADORABLE! You are way too hard on yourself!

  :-)

  ReplyDelete
 5. Vaikka korttien teko ei ole viime aikoina ollut sinulle mieleistä, onneksi sinulla oli tallella aiemmin tehtyjä kortteja, sillä Haastan sinut -palkinnon mukana tullut kortti oli tosi hieno. Kiitos! <3 Käytän sitä parhaillaan kirjanmerkkinä :)

  ReplyDelete
 6. Ihana kortti! Sinähän Laura olet pitkään ollut kortintekijöiden mestari ja minun idolini siinä. Meillä muuten oli sinun tekemä joulukalenteri jälleen joulukuussa päydällä, kuusi, jossa on vaihdettavat numerot. Se on paras joulukalenteri meistä kaikista ja menee suklaakalenterin edelle huimasti. Pakkas terveiset täältä Raahesta! -Paula-

  ReplyDelete
 7. Ihana kortti! Aivan huoletta voit kortteja tehdä ihan täydellä teholla! Minäkin muka väsäsin Veikolle kutsukortteja synttäreille ja eron sinun korttiisi verrattuna huomaa! XD -seija-

  ReplyDelete
 8. Ihanan yksinkertainen kaunis kortti. Jos kortteilu ahdistaa niin sitten hyvin hissukseen palailet niiden pariin tai pidät edelleen taukoa ja kokeilet vaikkapa parin kuukauden kuluttua uudelleen, sillä pakkohan ei ole, onneksi! Olet ajatuksissani.


  -merja-

  ReplyDelete
 9. Kivan värikäs kortti, tykkään muutenkin sun korteista:)

  ReplyDelete
 10. Wow, this is GORGEOUS Laura!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.