Wednesday, 6 January 2010

~Kaisercraft outlet~

Ah ja ah ja ah! Jopas tuli taas iloa lisää elämään. Kaisercraft nimittäin avasi uuden myymälän n.10-15 minuutin ajomatkan päähän meiltä. Jihuu! Jihuu!! Jihuu!!! Kävin siellä tänään ensimmäistä kertaa. Aivan ihanaa oli. Siellä on kaikki paperit mitä he ovat tehneet ja helmitarrat ja jalokivitarrat ja nauhat ja maalit ja siirtokuvat jne jne jne. Ja paljon erilaisia projektijuttuja mitä voi kokeilla tehdä. Myymälä oli tosi iso! kivasti tilaa.
Some more joy in my life. Kaisercraft opened a new outlet about 10-15min drive from where we live. Yippee!!! I went there today for the first time. I love it! They have all the ranges there, pearls, bling, rub ons, paints, ribbons etc etc. And soooo many different projects that you can work on.. lots of different mini books, mirrors, boxes etc. The shop is so big! Lots of space there.

Minä kun en nyt ostele paljoa (miten sitä tavaraa kuitenkin tuntuu kertyvän lisää koko ajan?), niin en mennyt kuitenkaan ihan sekaisin siellä. hih! Mutta heillä oli esillä uusimmat jutut ja ah, kumpikin sarja on IHANA! Minä ostin parit paperit ja siirtokuvapakkauksen Prairie Lane sarjasta:
I am really trying to not buy much (but stuff does seem to keep increasing in my scrap room though.. eeek!), so I didn't go nuts there. :) But they had two brand new ranges there and I love them. I bought a couple of papers and a packet of rub ons of Prairie Lane range:

Ja Pauli otti kuvan minusta siellä.. katselin just näitä uusia ihania papereita :).
And Paul took a picture of me looking at the new ranges there :).


5 comments:

 1. Oi, miten vaikuttaakin hyvältä! Varsinkin nuo värit tuossa postatuksessa oleviss papereissa!
  Maksaakohan paljon euroiksi muunnettuna?

  ReplyDelete
 2. Voih, mun unelmani! Tuohon on suomessa vielä aiiiiiikas paljon matkaa.

  ReplyDelete
 3. Oooo, ihan hitusen kateellisena katselen :)

  ReplyDelete
 4. Well that looks like FUN! :-)

  ReplyDelete
 5. Mukavan näköinen liike ja niin väljästi rakennettu, että tuollahan mahtuisi liikkumaankin. Nyt iski kateus.

  -merja-

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.