Sunday, 10 January 2010

~LO: almond cookies~

Täällä on ihan liian kuuma... on ollut jo monta päivää peräkkäin ja pitäisi jatkua vielä huomennakin +iso huokaus+. Eipä ole jaksanut sen takia bloggaillakaan. Mutta sain eilen vihdoinkin valmiiksi tämän leiskan:
It is way too hot here.. it has been hot for many days in a row and it should continue still at least tomorrow +big deep sigh+. I so haven't felt like blogging either. But yesterday, I managed to get this layout ready:

Siinähän on siis edellisen postauksen kuva ja paperit on ne mitkä ostin sieltä Kaisercraftin kaupasta!!! Kuva ei kyllä ole oikein häävi, kun pitää olla verhot kiinni koko ajan, mutta no, sainpahan laitettua tänne jotakin ainakin! Seuraava leiskakin on jo työn alla, mutta kuumuus kyllä hidastaa aivojen toimintaa huomattavasti.
It is the photo from my previous post and the Prairie lane papers and embellies which I bought from the Kaisercraft shop!!! The picture isn't too good as I can't open the curtains right now (would let even more heat in), but i wanted to show this to you anyway. I am already working on the next layout, but this heat slows down my brain functions considerably.

4 comments:

 1. Oi miten upea, ihana herkkusivu värejä ja papereita myöten! Nami, varmaan suklaisinta mitä ikinä oon nähnyt - ilman suklaata! :D

  ReplyDelete
 2. Onpa ihana. kivan runsas ja silti selkeä. Niinkuin Pia K sanoi, ihanan suklainen, ilman suklaata. nam.

  ReplyDelete
 3. Tosi herkullisen näköinen sivu ja tuo edellisten käyttämä sana suklainen kyllä sopii tähän hyvin.


  -merja-

  ReplyDelete
 4. Upean runsas ja ai että miten herkullinen leiska!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.