Sunday, 24 January 2010

~LO: at Wilson's Prom~

edit: uusi kuva vaihdettu / changed the picture to a better one

Voi hitto että on taas paska kuva suoraansanoen! :( Mutta kun leiskat tuntuu valmistuvan keskellä yötä ja haluttaa heti ottaa kuva, niin ei pitäisi valittaa. No, katsotaan jos huomenna saisi otettua paremman kuvan :).
Mutta tällainen siis tänään! Innolla olinkin odottanut että pääsen skräppäämään nämä kuvat äidistä ja olen ihan hirmuisen tyytyväinen leiskaan!!! Vihdoinkin sain käytettyä tätä Cosmo Cricketin Mr.Campy sarjaa. Se on minusta aivan ihana mutta ei vain ole jotenkin ollut sopivia kuvia siihen. Leiska syntyi tosi helposti vaikka minullehan tuossa on tavaraakin ihan mielettömästi. hih!
Mr.Campy sarjan lisäksi käytin Basic Greyn tarra-aakkosia, Collage Press tarinointikortin ja hmm... tuo tarinointikortissa oleva story tarra on October Afternoonin.
Toivottavasti äiti tykkäät tästä! :)
Grrr.. what a shit photo again!!! :(. But what can you do.. my layouts seem to get ready at night and I want to take a photo asap, so I guess I shouldn't complaing. Well, I will try to take a better picture tomorrow :).
So, this is my layout for today. I had been looking forward to scrapping these photos of my mom and I am so happy with my layout. i finally got to use my Cosmo Cricket Mr.Campy range. I love it, but I never seemed to have quite the right photos for it. This layout was really easy even though there is a lot more stuff on it than I usually put! :)
In addition to Mr.Campy stuff, I used Basic Grey alphabet stickers, Collage Press journaling card and hmmm.. the sticker on the journaling card is by October afternoon.
I hope my mom will like this! :)

11 comments:

 1. Hieno leiska jälleen, tykkään tosi paljon! :) Muakin alkoi taas askarteluttaa, pitänee mennä edes vähän jotain tekemään kun en tänään vielä olekaan askartelukamoihin koskenut ;)

  ReplyDelete
 2. Tykkäänhän minä. Aivan ihana. Voin vieläkin aistia tunnelman, kun katselen noita kuvia Ihana päivä. Kiitos Laura ja Pauli. Ehkä sitten puolen vuoden päästä taas mennään sinne.

  ReplyDelete
 3. on tosi kiva! ja noi paperit on tosiaan aivan ihania. tykkään erityisen paljon tuosta ruudullisesta ja myös sen pilvipuolesta. ei vaan koskaan tiedän kumpaa puolta raaskis käyttää, kun toinen menee piiloon. oon vähän hölmö. :)

  ReplyDelete
 4. nyt sinulla on elinarsku murmeli joku toinen paperi mielessä... tuon ruutupaperin toisella puolella on nimittäin asuntovaunuja :).

  ReplyDelete
 5. Kiva leiska taas! Mr. Campy on kyllä kiva sarja, mutta minullakin on ollut vaikeuksia löytää siihen sopivia kuvia. Kun ei tule metsässä kauheasti liikuttua, telttailusta ja muusta puhumattakaan... :)

  ReplyDelete
 6. Every LO you've posted lately is cuter than the last... you're on a roll! So ADORABLE! And, yes, I think your mom would ♥ it! :-)

  Hugs...

  ReplyDelete
 7. Ihana leiska!


  -merja-

  ReplyDelete
 8. Hieno, valitsemasi paperit sopivat valokuvien väreihin kuin nenä päähän!! Inspiroiduin taas kovasti tästäkin, mun pitää tehdä jotain missä on ruutua ja jotain missä kehykset. Ruutupapruja onkin tullut keräiltyä montaa sorttia ja yhtään kehysleiskaa en ole sattunut vielä tekemään.

  ReplyDelete
 9. iiiihana! Mä niin himoitsen tuota samaa sarjaa, nyt kun sitä sais ihan omasta pitöjästäkin, mutta juuri toi kuvaongelma estää mua. Tässä nämä toimii just parhaasti, tykkään tuosta journalingistä ihan sikkenä! :)

  ReplyDelete
 10. Love photos and colors! Great LO!

  ReplyDelete
 11. Laura, olen haastanut sut. Otatko haasteen vastaan? Klik-klik.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.