Sunday, 3 January 2010

~LO: Divvy van~

Jopas tämä vuosi on alkanut ahkeralla bloggailulla! :) hih! Tänäänkin on tullut jo monta postausta. Toivottavasti jaksatte käydä katsomassa näitä kaikkia vaikka minusta tuntuu että olen jo pelästyttänyt suurimman osan pois. hih! :)
Tällainenkin leiska on valmistunut! Käytin tähän Making Memories pakkia, mikä on ollut kyllä ongelmallinen. Sain tähän onneksi laitettua paljon paperia. jeee! Käytin myös taas julie bonnerin luonnosta. Ne on vaan niin kivoja! Tässäkin leiskassa on lähes kaikki pakista. Poikkeuksena on sassafras tarra-aakkoset ja tuo huopainen sassafras pollariauto.
Joo, onkohan vähän erikoinen skräppäyskohde? hih! Nuo pollariautot on vaan jotenkin niin hauskoja että oli ihan pakko skräpätä niistäkin :).
I have certainly made a great blogging start to the year! :) I have done several posts today, too. I hope that you are still enjoying looking at everything even though I think I might have scared most of you away already. lol :)
Here is another one of my layouts! I used the Making Memories kit, which has given me so many headaches. Fortunately I got to use a lot of papers on this one. Yay! I also used again a Julie Bonner sketch. I love those! Just about everything on the layout is from the kit again. The exceptions are sassafras lass alphabet stickers and felt car.
I reckon I have scrapped something a bit odd again or what do you think? Those police cars are just somehow so funny, so I couldn't resist scrapping about them.
-------------------

Käytiin tänään ostoskeskuksessakin mutka (äiti, Chadstonessa käytiin!) kun halusin ostaa itselleni kalenterin tälle vuodelle. Löysinkin kaksi. Tuo alempi on kyllä just mitä tarvitsin! Siinä on joka päivälle 'to do'-lista, mikä on tosi tärkeä minulle varsinkin kun yritän saada elämää järjestykseen. Ja joka aamu vain sitten repäisen edellisen päivän sivun pois. kiva kiva kiva! Otin sen heti käyttöön! Tuo toinen on sitten sellainen perinteisempi jossa aukeamalla näkyy koko viikko. Tuossa kalenterissa on paljon terveysvinkkejä jne. Tosi kiva on sekin! Kiva kyllä kun on tuo to do kalenteri, sillä olen tänäänkin saanut tehtyä vaikka mitä kun olen siitä listasta asioita valikoinut.
We popped into a shopping centre today as I wanted to get myself a calendar for this year. I was so happy to see that most of them were 50% off. Well, I ended up finding two calendars! I love love love love the one on the left. It is so perfect desk calender for me! it has a to do list for everyday, which is what I really need as i am trying to get my life in order. and each morning I just tear away the previous page. easy and wonderful. I am using it already and I have gotten quite a few things done already because of it! the one on the right is a bit more traditional kind of calendar where you can see the whole week at a glance. It has a lot of great health tips! love it, too!
-------------------
Juu, vielä yksi juttu, mistä olen unohtanut kertoa!!! Eli vielä yksi projekti mihin otan osaa tänä vuonna ja voi olla että jotkut teistäkin saattaa innostua! Eli ihana ystäväni Nicole kertoi meille blogissaan A-Z projektista mikä kestää koko vuoden. Siinä aina kaksi viikkoa on yhdelle kirjaimelle eli olemme aloittaneet tietenkin A:sta. B viikot alkaa sitten 15.1. Näiden kahden viikon aikana pitää sitten tehdä mitä tahansa keksiikin sillä kirjaimella! Minulle tämä on aivan ihana projekti just sen takia että haluan elämänilon takaisin ja tämän avulla tulee tehtyä uusia asioita. Me Paulin kanssa teemme tämän tietenkin englanniksi ja nyt muutaman päivän aikana olemme mm. syöneet aprikooseja, minä tilasin pizzan jossa oli avokadoa päällä, afternoon nap (iltapäiväpäikkärit), olen pelannut tietsikalla peliä nimeltä Avenue Flo, join Appeltiser juomaa, katsottiin elokuva nimeltään Angels & Demons jne. Suunnitelmissa on käydä taidemuseossa (art museum), ehkä suunnitella vaikka ensi vuoden adventtikalenteri, käydä Acland Streetillä, käydä Adidas kaupassa, kuunnella Apulantaa ja AC/DCtä, laulaa Abbaa singstarilla jne jne. Mahdollisuuksiahan on ihana älyttömästi. Nyt on kun A viikot, niin voi vaikka kokeilla tuoretta ananasta. Jos tykkää lukea, niin voi valita kirjan joka alkaa A:lla, tai kirjailijan jonka sukunimi alkaa A:lla. Tarkoitus on että aina kun se kaksi viikkoa alkaa, niin olisi hyvä pitää brainstorm hetki koko perheen kanssa ja listailla kaikenlaiset jutut ja sitten merkata vaikka kalenteriin että mitä minäkin päivänä voisi tehdä tai kokeilla. Minulla on vielä laittamatta kalenteriin, mutta se tapahtuu huomenna, kun se kalenteri nyt on! :) Minä aion tehdä jokaisesta kirjaimesta leiskan! :)
In english, go have a look here. This project is FABULOUS!!!

9 comments:

 1. Kirjainprojekti kuulostaa hauskalta, ja poliisiautot ovat--hmm--ihmeellisiä :) Tuon näköisiä en ole aiemmin nähnyt!

  ReplyDelete
 2. Leiska on ihana ja niin myös se Facebook Muumi -leiska :) Kirjainprojekti kuulostaa mukavalta, toivottavasti jaksat käydä kaikki kirjaimet läpi. Kerrothan sitten aina, mitä kirjainjuttuja olet tehnyt.

  ReplyDelete
 3. Onkos tuossa kirjainprojektissa ides tehdä joka päivä jotain kyseisen kirjaimen juttuja vai mahdollisimman paljon vai mikä on idea? Ja kirjataanko kaikki johonkin ylös niin, että voi tarkistaa vuoden varrella ja tulevina vuosinakin mitä on tullut tehtyä? Jostain syystä kuulostaa englanniksi helpommalta kuin suomeksi, sillä heti B-kirjain tuottaisi jo ongelmia kun nykyään ei ole enää bingohallejakaan ;-)


  -merja- (kyselyikäinen)

  ReplyDelete
 4. Merja, siinä projektissa saa tehdä niin paljon tai vähän kuin haluaa. Voi laittaa joka päivälle vaikka yhden jutun tai tehdä jonakin päivänä useamman ja toisena ei mitään.
  Projektistahan voi tehdä vaikka pikku kirjasenkin jos haluaa! Minä aion tosiaan tehdä joka kirjaimesta leiskan johon laitan kuvia joistakin jutuista mitä on kokeiltu tai tehty ja lopuista laitan leiskaan listan.
  B-banaani, broccoli, bataatti, belgialainen suklaa ja kirjailijoita sekä bändejä varmastikin löytyy. hih! :) Ehkä vaikka joku b:llä alkava elokuvakin tai ravintola :). Ja voi askarrella vaikka käyttäen Bo Bunny papereita tai Basic Grey! ei muuta kuin miettimään vain! :)

  ReplyDelete
 5. Adorable LO... ♥ how you did the journaling on the side! :-)

  Going to check out your AtoZyear!

  ReplyDelete
 6. Kuinka paljon ihanaa tänne onkaan tulla tupsahtanut! IIIK! Joululeiskassa on hauskat nuo roikkuvat pallot. Nutterissa hupaisat kuvat, ja tykkään kun se yksi pikkukuva on vinossa. Väritkin mainiot. Truelovessa pallosydämet on niiiiiin syötävän söpöt, ja ihana kuva. Man without-sivua rakastan, se on i-h-a-n-a, vähän naivistinen. <3 Myös muumiviisaussivusta tykkäsin kauheesti, tykkään sun mustan kynän jäljestä! Ja autosivut on aina kivoja, hauska tuo amerikan serkku ;) Tarinointikin miellytti myös mun silmää. Oletpa ollut superahkerana!

  ReplyDelete
 7. Hyvältä kuulostaa niin kirjain-projekti kuin nuo kalenteritkin. :D

  ReplyDelete
 8. Heh, kieltämättä aikas hassu auto :) Ja upea leiska!!

  ReplyDelete
 9. Ihana sivu! Tykkään noista tekstiliuskoista ja paperien erilaisista kuoseista, näyttävät kivoille yhdessä! Ja hih, sun skräppäysaiheet on just parhaita! :D
  Vitsit toi aakkosprojekti kuulostaa hauskalle :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.