Sunday, 10 January 2010

~LO: Taste test~

Laitetaanpa vielä toinenkin leiska tälle päivälle kun tuli valmiiksi! :) Tässä sitä minun aprikoosin maistelua sitten :) Oli ihana käyttää pitkästä aikaa tätä Jillibean Soup pakkia, kun siinä oli niin pirtsakat värit! Lähes kaikki onkin taas pakista. Poikkeuksena Pink Paisleen samettihaaraniitit ja tuo etsystä ostettu tarinointilappu.
Here is another layout for today as I got it ready! :) Here are some pictures of me actually tasting the apricot :). I really enjoyed using this Jillibean Soup kit again, as the colours are so wonderfully bright! Just about everything is again from the kit.

15 comments:

 1. Hauska! Kuvat kyllä kertoo saman kuin tarinointikin: mixed feelings :D Tosi hyvät kuvat ja kaunis asettelu, onnistunut leiska!

  ReplyDelete
 2. Edellinen sivu oli niin herkku että alkoi kuola valua, tämä taas ihanan raikas ja pirtsakka - siis myös täysin aiheeseensa sopiva! Ihan mahtavaa työtä molemmat <3

  ReplyDelete
 3. What a fun page, love it! At first I thought "where has she found an apricot in January?"... then I realized you live in Australia ;-)))

  ReplyDelete
 4. AIkas herkullinen sivu...=)
  ilmeet mahtavat!

  ReplyDelete
 5. hih, kuinka huisit kuvat :) Kivan raikas tuon edellisen suklaisen rinnalle.

  ReplyDelete
 6. Tästä leiskasta tykkään ihan satasella, tässä on ihan just kaikki tarvittava kohdallaan ja sun ilmeet on kyllä tosi mahtavat.


  -merja-

  ReplyDelete
 7. keskimmäinen kuva alhaalla on mun suosikki! :D ja siinä sulla on nenä kurtussa. hihii! hauska leiska ja pirteä tuon edellisen ihanan makean jälkeen. tykkään!

  ReplyDelete
 8. Ihana! :D Hauska, pirteä, värikäs ja huipun sarjakuvamainen!

  ReplyDelete
 9. Tämä on ihan mahtava! Huiput ilmeet sulla! :)

  ReplyDelete
 10. That LO is SO ADORABLE, Laura! I ♥ how the yellow title just pops on there & I ♥ multi-photo LO's! (Although, I can't really tell if you liked the apricot or you didn't like it?!) LOL!

  Hope you have a GREAT week! :-)

  ReplyDelete
 11. Hauska sivu ja ihanat kuvat!!!
  Terkkuja, Sanna

  ReplyDelete
 12. Aivan ihana sivu ja huippukuvat! Mulla kun on edelleen tämä limevihreä kausi meneillään (pukkaa ulos vaatteista, kankaista ja papereista), niin arvaa, kuinka paljon tykkään tästä! ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.