Wednesday, 20 January 2010

~LO: xmas dinner~

Jouluinen leiska tällä kertaa, pakkina tämä Scenic Route toissa joululta. Hitsi kun taas on niin huono kuva. Pitänee vaihtaa kuvanottopaikkaa kun ei millään saa hyviä kuvia taas. Mutta itse leiskaan olen tosi tyytyväinen ja tykkäsin tosi paljon tuosta ihanasta marjapuuron värisestä paperista!
A christmas layout this time, kit was the Scenic route one from 2008. But what a bad photo again. I think I need to change my photo taking spot as they all look terrible lately. But i am really happy with the layout and I loved that red patterned paper. So cute!

4 comments:

 1. Ihana leiska tosiaankin, värit on ihan parhaat. Tuo yläosan palkki on tosi kiva samoin yksityiskohtana tuo after kulma on hauska :) Niin siinä yleensä käy hyvän aterian jälkeen.

  ReplyDelete
 2. oi, ihanan jouluinen sivu! ja kaikki taas niin kohillaan! :)
  muutkin leiskat on ollu ihania, mitä oot tässä viime aikoina tehny, oon vaan ollu vähän huono kommentoimaan... ku ei jaksais millään istua koneella kauaa.

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania leiskoja olet taas tehnyt! (Anteeksi kun olen laiskasti kommentoinut, olen kyllä lukenut kaikki postauksesi...) Mukavaa, kun skräppäysintoa riittää (niin mullakin!) :)

  ReplyDelete
 4. Ihana leiska, tykkään kaikesta tässä! Wwwwauhh!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.