Friday, 1 January 2010

~scraproom scrapbook kit - December 08 (part 2)~

Uusi vuosi on nyt sitten täällä... 2010! Minne ne viimeiset 10 vuotta on oikein kadonneet? kääk! Mutta tämä vuosi tuntuu mukavalta jo nyt :).
Tänään on myös ihanan viileä päivä kun edelliset on olleet niin kamalan kuumia! Sain jopa otettua sitten kuvatkin muutamasta leiskasta. Jihuu!
The new year is here now... 2010! I don't know where the last 10 years have disappeared. eeeek! But this year feels good already now :).
It is so lovely and cool today compared to the horrible heat we had for a few days. I even managed to take photos of some of my finished layouts as I could keep the curtains open for a change. Yippee!

Otin vihdoinkin käyttöön tämän viime joulun pakin jossa oli Scenic Route ihanuuksia! Joskus sitä toivoisi että joulukuvia olisi ihan mieletön kasa, kun olisi niin ihana käyttää suloisia joulupapereita. Mutta kun niitä ei ole, niin ei ole. höh!
No, mutta tässä pakissa oli 3 kaksipuoleista paperia, 2 bazzill kartonkia, scenic route tarra-arkki ja petaloo kukkasia.
I finally used this lovely kit from last Christmas. It was full of Scenic Route goodies! Sometimes I so wish I had a huge pile of Christmas photos to scrap. There are so many gorgeous xmas papers each year. But I don't, so... *sigh*!
So, in this kit there was 3 double sided papers, 2 bazzill cs, scenic route sticker sheet and petaloo flowers.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Satuin löytämään nämä kaksi valokuvaa mitkä on otettu toisena jouluna täällä. Siinä on tosiaan mahat täynnä kalkkunaa, niin kuin otsikkokin sanoo. hih! :) Kaikki leiskassa käytetyt jutut on pakista, paitsi aakkoset mitkä ovat Basic Grey.
I happened to find these two photos which were taken on our second xmas here in Australia. We all sure have bellies full of turkey, just like the title says. grin. Everything on the layout is from the kit, other than the alphabet stickers which are Basic Grey.
--------------------
added 20.1.2010
---------------------

2 comments:

  1. very nice !!! I love how you played with those Christmas decorations on the left !

    ReplyDelete
  2. So cute & fun! Love those ornaments! :-)

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.