Thursday, 14 January 2010

~scraproom scrapbook kit - January 10 (part 3)~

Tammikuun ensimmäinen pakki on otettu käyttöön! No, itse asiassa toinenkin on jo aloitettu, mutta siitä varmaankin lisää huomenna.
Mutta tämä yllä oleva pakki oli se minkä valitsin ensimmäisenä. Olin kyllä vähän kauhuissani etukäteen.. että saanko tehtyä sillä yhtään mitään, mutta se olikin tosi kiva! Siinä oli siis Priman Animal Bash sarjaa: 3 kaksipuoleista paperia, 2 bazzillia, kukkia, helmitarroja ja suuuuuuuuperihania eläinkuvia joiden reunat oli ommeltu! Ne on tosi suloisia.
I am happy! My kits arrived only just yesterday and I have already made one layout and the second one has been started, too.
So, this Prima Animal bash kit was the first one I picked. I was pretty nervous about it beforehand. I worried if I would be able to make anything with it, but it turned out to be super cute. Tammy really does AMAZING job picking the kits for us! The kit had 3 papers, 2 bazzills, flowers, pearl stickers and the most gorgeous animal embellies that were stitched around the edges! They are so cute!

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Tällainen tuli ensimmäisestä leiskasta :). Minulla oli nuo kuvat jo valmiiksi printattuna ja nämä värit kävi niihin jotenkin tosi kivasti! Valikoin luonnoksen taas Julie Bonnerilta ja leiska syntyi aika nopeasti. Ihanaa! :) Pakkitavaroiden lisäksi leiskassa on Kaisercraftin mustia blingejä, thickers aakkosia ja doodlebug jalokiviä.
So, this is my first layout :). I had those photos already waiting to be scrapped and these colours seemed to go so well with them. I picked another Julie Bonner sketch and my layout was ready pretty quickly. Lovely! :) In addition to the kit stuff, I also used Kaisercraft black bling, Thickers alphabet stickers and Doodlebug gems.
-------------------
added 19.1.2010

7 comments:

 1. ihanan raikas sivu. Tuo timattirivistö kehystämässä on superupea!

  ReplyDelete
 2. vähänkö hieno! mä en ois varmaan osannu käyttää tota pakkia yhtään ja sä sait tuosta leiskasta tosi ihanan!

  ReplyDelete
 3. That kit looks so cute & your LO is ADORABLE! I ♥ that little dog in the corner, too! :-)

  ReplyDelete
 4. elinarsku, no takuulla olisit osannut!!! Minusta on kiva tulee tällaisia papereita joita en muuten varmaankaan ostaisi. Tulee kivoja uudenlaisia ja uudenvärisiä leiskoja albumiin!

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva leiska ja värit on todellakin piristävät.

  Millainen albumi sulla on leiskoille ja mistä niitä saa? Yksi syy miksi en ole saanut leiskan leiskaa aikaiseksi kun en tiedä miten niitä säilyttää.


  -merja-

  ReplyDelete
 6. Oioioi! Miten ihana tää onkaan! Pakki näyttää kyllä tosiaan aika haastavalta, tosi upean tuloksen oot kyllä saanut materiaaleista aikaan, tykkään ihan hulluna!!

  ReplyDelete
 7. Merja, skräppialbumin voit ostaa vaikka Heinikasta. Minä käytän Making Memories ja American crafts albumeja itse. Niiden mukana tulee aina muovitaskujakin, mikä on kiva juttu! Alahan vain tekemään sivuja ja sitten kun ostat albumin, niin saat alkaa laittamaan niitä sinne :).

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.