Friday, 15 January 2010

~scraproom scrapbook kit - January 10 (part 1)~

Kuten eilen lupailin, tässä tulee toisesta uudesta pakista tehty leiska. Minullahan oli jo ennestään tätä Nutmeg sarjaa aikalailla, mutta oli silti ihan pakko ottaa tämänkertaiset pakit, kun ne vaan oli niin ihania!
Tässä oli kaksi Nutmeg paperia ja vielä yksi jossa on niitä erilaisia raitoja. Sitten tietenkin kaksi Bazzillia ja vielä arkki huippusöpöjä tarroja! Näillä oli kyllä ilo skräpätä.
Oletteko muuten käyneet katsomassa uusia Cosmo Cricket sarjoja? Hitsi että ne on IHANIA!!! varsinkin se JoyRide sarja. iiik! Siinä olet chipboard helikopterit on maailman ihanimmat!!! mistä sarjasta sinä tykkäät eniten? Kerro!
Like I promised yesterday, here is a layout made of another new kit. I did have Nutmeg range already, but I still couldn't resist this month's kits. They are just too cute!
In this kit there was 2 nutmeg patterned papers and another with all those different strips. There was also two Bazzills and a sheet of super cute stickers. It is such joy to scrap using these.
By the way, have you taken a look at the new Cosmo Cricket ranges? They are UNREAL!!! Especially JoyRide. Eeeek! These chipboard helicopters are so cute!!! Which range do you like the most?
TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Tässä on sitten se leiska. Tulikohan siitä vähän liian yksinkertainen? En vain oikein osannut enää lisätä mitään. Pikku vaavelihan se siinä nukkuu selällään.. kaikki tassut kohti taivasta. Tällä kertaa en käyttänyt luonnosta vaan vetaisin tämän ihan omasta päästä :).
Here is the layout. Is it too simple? I just didn't know what else to add. Yes, it is my baby sleeping there on her back.. all paws towards the sky. I didn't use a sketch this time :).
------------------
added 4.2.2010
-------------------

9 comments:

 1. Kuinka ihana! Ihana Sokeri, ihan paras eläinten nukkuma-asento ikinä. Ei ole liian tyhjä ollenkaan, minullakin on menossa melkoisen minimalistinen kausi, saas nähdä koska päättyy :) Tässä on myös ihana väriyhdistelmä, tykkäsin kovin.

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana tuo pakki! Tykkään sivun asettelusta ja otsikon kirjaimet on kivat

  ReplyDelete
 3. Hih, nuo linnut, kissan miellyttävin päiväuni, ovat tosi hauskoja! :D

  ReplyDelete
 4. En kestä näitä sun pakkien esittelyitä kun itselle tulee aina liikaa "haluja" ;)

  ReplyDelete
 5. That is SO ADORABLE & I LOVE the thought bubble there! :-)

  ReplyDelete
 6. very nice layout !!! I haven't received my January kit yet :(

  ReplyDelete
 7. ihana!!! <3 tosi kivasti rajattu kaikki kuvat ym, sokeri tietysti ihan älysulonen ja sulla on aina ihan mahtavia otsikoita noissa leiskoissa! tykkääääään!!!!!

  ReplyDelete
 8. Kiva leiska eikä yhtään liian tyhjä vaikka mulla menikin sekunti sokerin hahmottamiseen.

  Kävin katsomassa laittamasi linkin ja siinä oli heti ekana sellainen material girl setti joka oli aivan "mun täytyy saada"-juttu ja silti kaikkien ongelmien kielitaidon puutteesta luottokortin puutteeseen johtuvista syistä en saa sitä.


  -merja-

  ReplyDelete
 9. Hienoja skräppäyksiä sinulla! Yksinkertainenkin on kaunista!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.