Tuesday, 19 January 2010

~scraproom scrapbook kit - January 10 (part 2)~

Lallaallalaa! :) Hihii! Jo kolmas tämän kuun pakki käytössä!!! hyvä minä! :)
Ihana ihana ihana ihana pakki!!!! Tässä oli October Afternoonin Farm Fresh sarjaa. Miten ne osaakin valita niin ihanat värit aina papereihin? Tässä pakissa oli 2 kraft kartonkia (siis, kukaan ei voi olla tykkäämättä niistä!), 3 kaksipuoleista kuviopaperia, yksi kortti, 2 maya road tarinointikorttia sekä vielä kasa ihania punaisia nappeja! :) Oih, ja vielä nauhaakin!!! Tässähän oli vaikka mitä.
Lallaallaallaaa! :) *grin* I am using already the third one of this month's kits!!! Yay me! :)
Wonderful, pretty, cute, lovely kit!!! This one had October Afternoon's Farm Fresh range. How can they always pick such pretty colours for the ranges? In this kit there was 2 sheet of kraft cs (how can anyone not love it? It is fantastic!), 3 patterned papers, 1 card, 2 maya road journaling cards and a bunch of lovely red buttons! :) Oh yes, and some ribbon, too! So many lovely things to use.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Minusta on aina tosi kiva skräpätä äidistä kuvia :). Nämä kuvat sain mailitse viime kesänä kun mammalla oli synttärit. Oli saanut lahjaksi näin hienon puisen karhun!!! vau! Mitäs äiti tykkäät, tuliko leiskasta hyvä? Harmi vain kun värit näkyvät vähän turhan hailakkana. Minulla oli jo ennestään tätä OA sarjaa joten pakissa olleiden tavaroiden lisäksi leiskaan pääsi farm fresh aakkosia ja tarroja :).
I love scrapping photos of my mom :). I received these photos by email last summer when she had her birthday. She had received this magnificent big wooden bear as a gift!!! wow! Everything on the layout is Farm Fresh range.. other than the buttons.
-------------------
added 22.2.2010
------------------

4 comments:

 1. Ihana, aivan kuin olisi minun tekemä.Saitko jotain pikku-Aatulta?

  ReplyDelete
 2. Ihana! Mäkin niiiiiin ihastuin tähän Farm Freshiin, mutten ole vielä löytänyt Suomesta kuin 8"x8" kokoisena :) Olihan se kuitenkin pakko saada varmuudeksi, jos ei muita kokoja saakkaan koskaan :) Ja tarrat kans. Ihana nappirivistö, ja tykkään neljän kapean kuvan yhdistelmästä kovasti.

  ReplyDelete
 3. Se 8x8 lehtiö sopii tosi hyvin skräppäämisen myös.. sillain että laittaa sen paperin siihen keskelle sivua.. niinkuin minä tykkään laittaa.. hihii! :)

  ReplyDelete
 4. Tuon harmaan pahvin elävä pinta ja nuo karkkivärit toimii kivasti, raikas kontrasti! Sommittelu on kiva, kaikki taas niin ihkua. ;oD

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.