Thursday, 21 January 2010

~scraproom scrapbook kit - January 10 (part 4)~

Kuka ahkera skräppääjä se on taas täällä? :) No kun taas valmistui leiska niin pitäähän se laittaa tänne sitten samantien. Ja käytössä tämän kuun viimeinen eli neljäs pakki. Jippii! Jippii!!!
Tämä pakki on kyllä sen verran vaikea minulle että hirvitti aloittaa leiskan tekeminen ja en minä tiedä tuliko tuosta lopputuloksesta oikein minkäänlainen, mutta valmista tuli taas.
Ihana kun jaksatte käydä katsomassa näitä minun leiskoja!!! Olette niin ihania. Kommentit aina piristää mieltä niin huimasti!
Noniin, tässä pakissa oli 3 Ki Memories paperia, 2 keltaista kartonkia, pallonauhaa, jalokiviä, pari tuollaista ommeltua huopakuviota ja neljä pehmoympyräkoristetta.
Who keep scrapping all the time now? :) Well, I got another layout ready, so of course I had to put it here asap. And I used the fourth and last kit of the month. Yippee! yippee! This kit was sooooooo difficult for me though that I wasn't sure I could even make a layout with it. I am not sure yet of what I think of the result, but it is ready.
Thank you so much for visiting my blog!!! You are wonderful and your comments make me so so so happy!
So, in this kit, there was 3 Ki Memories patterned papers, 2 yellow cs, dotty ribbon, gems, two stitched felt decorations and four softies.

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
Juu, tuota.. mihin on jääneet kaikki koristeet? no kun, no kun, no kun.. en vain osannut laittaa tähän enää mitään muuta! Raitapaperin värit on tosi voimakkaat (näkyvät paremmin tuossa itse pakkikuvassa) joten oli niin vaikea laittaa jotakin kun se aina tuntui sotivan raitojen kanssa. Loppujen lopuksi viimeistelin leiskan vain mustalla kynällä ja leimasimella :).
well... where are all the embellishment? well, well, well... I just didn't know what to add! the colours of that stripey paper are really strong (you can see them better in the actual kit photo) so it was hard to add embellishments as they never seemed to look right with the stripes. So, I just finished the layout with black pen and rubberstamps.
----------------
added 31.1.2010
-----------------

7 comments:

 1. Voi ei miten ihana tuo tarinointi tässä :) Eikä kyllä jää kaipaamaan mitään koristeitakaan, upeaa jälkeä ilmankin.

  ReplyDelete
 2. Ihana kisuleiska! :) Ja eipä tuo mitään ylimääräisiä koristeita enää kaipaisikaan, just täydellinen tuollaisena! :)

  Aiemmatkin leiskat on olleet ihastuttavia, kuten aina!

  ReplyDelete
 3. Moikka
  Täällä meilläpäin Suomea -20c pakkasta ja paljoon pljoon lunta tuolla ulkona.Kisu fanina aivan ihana ja värikäs leiska joka piristää päivää kun päivää ja tätä iltojen pimeyttä <3 Meilläkin on mustavalkoinen karvainen "poika" jolla on samanlaisia tapoja kun teidän .Terkuin Tarra

  ReplyDelete
 4. ihana pakki!!!! mä tykkään tooooosi paljon väreistä ja kaikesta tässä! eikä tuo mitään koristeita kyllä kaipaakaan. lintuleimat vaan kruunaa koko leiskan. :) ja meidän kissat pitää kans sellasta säksätys ääntä kun näkee linnun tai joskus myös kärpäsen. :D

  ReplyDelete
 5. Oh my goodness... I absolutely LOVE all your new LO's you posted! All great designs & all great color combos! Love, love, love them!

  Hope all is well with you, my friend! :-)

  ReplyDelete
 6. Mä juuri avasin tämän pakin (oli jumittanut tulliin) ja hui, miten räikeä tosiaan. Mutta sain heti idean mitä pakista tehdä... katsotaan koska löytyy sopiva kuva. Tämä sun leiska on ihana, ja sun kisu on mainio. Meillä täällä neljä aikuista ja kolme pentua... Säksätysääni on kissan tapa avata nenätiehyet, jotta ilma kulkee hyökätessä, näin olen kuullut yhdeltä kissaexpertiltä...

  ReplyDelete
 7. Jos ymmärsin oikein niin otsakekin oli käsin kirjoitettu?? Tosi hyvän näköstä tekstiä!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.