Sunday, 3 January 2010

~scraproom scrapbook kit - November 09 (part 2)~

iiiiiiiiiiiiiiiiik!!!! Tämä Craten Season sarja on superhyperihana. Siinä on niin ihanat kirkkaat värit ja nuo linnut on tosi hauskoja. hihii! Mutta tämän pakin kanssa kävi vähän samallalailla kuin minulle yleensä käy Sassafras Lass papereiden kanssa... eli tykkään niistä hulluna, mutta en meinaa millään saada tehtyä niistä leiskoja!!!
Tässä pakissa oli 3 paperia, 2 turkoosia bazzill kartonkia ja kaksi arkkia ihania chipboard kuvioita. Huippukiva pakki!
Eeeeeeeeeeeeek!!!! I think this the Crate SEASONS range is so gorgeous. It has such beautiful bright colours and those birds are so funny. +grin+. But the same happened with this kit as usually happens with Sassafras Lass papers... I love them like crazy, but really struggle making layouts with them!!
In this kit, there was 3 papers, 2 turquoise bazzills and two sheets of those super cute chipboard shapes. What a great kit!

TÄSTÄ PAKISTA TEHDYT LEISKAT JNE.:
LAYOUTS MADE USING THIS KIT:
hihii!!!! Tämä pilvireunapaperi on myös tätä samaa sarjaa mutta ostin sen erikseen, eli se ei siis ollut pakissa mukana. Sateenkaari on leikattu yhdestä pakin paperista. Lintu taas on chipboard kuvio. Olen kyllä tyytyväinen tähän leiskaan. Minusta siitä tuli aika kiva. Otsikkoon käytin Basic Greyn tarrakirjaimia. Pitää ehkä selittää hieman tuota otsikkoa. Meitä aina naurattaa se, että kun uutisissa kerrotaan että jostakin on löytynyt ruumis, niin lähes aina löytäjänä on ollut koiraa ulkoiluttava mies :). Tässä kuvassa on vain mies ilman koiraa.. eikä ollut ruumistakaan missään. Juuh, että sellainen. Hauskat otsikot on pop!
*giggles* This cloud edge paper is from the same range, but I bought it separately, ie. it didn't come with the kit. I cut the rainbow from one of the kit papers. Bird is a chipboard shape. I really quite like this layout. I turned out pretty well. For the title I used Basic Grey sticker alphabets. Oh yes, I'd better explain that title a bit. We always find it funny that whenever in the new etc they say that a body has been found somewhere, it has almost always been found by a man walking his dog. Anyway, in this photo there is a man without a dog.. and well, no bodies found either. I think that silly titles are super good!
------------------
added 17.2.2010
---------------------

8 comments:

 1. I love waht you did with the rainbow !!! Great page !

  ReplyDelete
 2. tykkään näistä sun melkeinpä sarjakuvamaisista leiskoista. yksinkertaisia ja hauskoja!

  ReplyDelete
 3. Mä lovetan näitä papereita kanssa ihan hurjasti!!! Mutta taitavat odottaa vielä hetken kaapissa.... Hauska sivu ja tosi hyvä oivallus tuo sateenkaari!!
  Oot ollut muutenkin ihan huiman tuottelias! Täällä on vaikka mitä uutta ja ihanaa... =)

  ReplyDelete
 4. Ihanan värikäs leiska! Mulla on vähän sama ongelma. Ostan kaikkia ihania & todella kuviollisia papereita, mutta en saa niistä leiskoja aikaiseksi. Mutta jospa tämä inspiroi mua käymään nyt niiden kimppuun... :)

  ReplyDelete
 5. You KNOW I ♥ this one! Rainbow & clouds... awesome! :-)

  ReplyDelete
 6. Ihana ja hauska! :D Vitsit noi linnut on kyllä ihania! Joo, oon huomannut vähän samaa sassafras Lassin paprujen kanssa..hiplailen niitä aina mutta en oikein oo saanut niistä tehtyä mitään..kummallista.

  ReplyDelete
 7. Aivan mainio. Lintu sopii laiturikuviin kun nenä päähän. Hirmu hyväntuulisen oloinen. Oon kyllä vähän kade, että sulla välähtää noin ja saat tämmösiä aikaan ;)

  ReplyDelete
 8. Puuhis!!!!! Eikä olla kade siellä! Sinulla on ihania leiskoja ja kyllä niitä ideoita tulee kun antaa tulla vaan :).

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.