Tuesday, 9 February 2010

~LO: Bamboo~


Ei kertakaikkiaan jaksa enää tätä kuumuutta. Ihan oikeasti lähtee järki sen kanssa. Mitä kuumempaa on, sitä hiljaisemmaksi minä menen.. ja sitten kun alkaa viilenemään myöhään, niin alan tulla taas takaisin omaksi itsekseni. Tämä on kamalaa! Skräppäämisestäkään ei meinaa tulla yhtään mitään kun on niin pää tukossa. Siksi onkin tullut vähän pakkotaukoa.
I can't stand this heat any more.. i am really going to lose my mind. The hotter is gets, the quieter I become.. and when it starts getting a bit cooler late in the day, I start becoming myself again. This is so awful! I can't even scrap because my head is so fuzzy. This is why I have had to keep a break from being crafty.

Mutta tässäpä on taas jotakin näytettävää. Tämä leiska valmistui tosi hitaasti mutta tykkään itse kovasti lopputuloksesta. Paljon täydempi ja runsaampi entä minun leiskat yleensä. Kaikki käytetyt materiaalit (paitsi otsikon thickersit) ovat Basic Grey Origins sarjaa. Nämäkin kuvat on otettu siellä Fitzroy Gardens puistossa. Me menimme sinne itse asiassa just näiden bambujen takia, koska silloin oli B viikot menossa :). hih!
But here is finally something to show. This layout got ready so slowly but I like the end result. A lot fuller than my layouts usually. All the materials (except the thickers used in the title) are Basic Grey Origins range. These photos were also taken at Fitzroy Gardens. We actually went there for this bamboo as it was the B fortnight.

Eilen printtasin kasan kuvia sillä kävimme lauantaina tekemässä pikku road tripin ja sain uutta skräpättävää. Pikkuhiljaa alan yrittämään tehdä niistä jotakin! ja ihana kun kohta alkaa olympialaiset! Täällä ollessa on ollut.. hmm... 2 vai 3 olympialaiset ja en ole katsonut ollenkaan koska niitä on näytetty niin huonosti että tuli vain paha mieli. Suomessa katsoin aina kaiken mahdollisen! Mutta tällä kertaa täällä on neljä kanavaa mistä tulee KAIKKI!!! jeeee!!!! joten siirrän skräppitavarat kisastudioon (=olohuone) olympialaisten ajaksi. Pitäkää peukkuja että tänne tulisi viileämpää ainakin siksi aikaa :).
Yesterday I printed a bunch of photos as on saturday  we did a little road trip and I got something new to scrap for a change. I hope to scrap them soon! and I am so happy that the Olympics will be on soon! Please, keep your fingers crossed for some cooler weather for the duration of the olympics so I can enjoy watching everything.

14 comments:

 1. I absolutly love this Laura, its a fab layout, good job girl x

  ReplyDelete
 2. Stunning LO, Laura... those photos are PERFECT for that paper line! :-)

  ReplyDelete
 3. Todella elävän näköinen leiska,upea!

  ReplyDelete
 4. so nice !!! I'm very fan of your pages !!!

  ReplyDelete
 5. Jopas olet taas tehnyt hienon sivun. Minuun näköjään vetoaa nuo luontokuvat, mutta mahtavan taustan olet niille saanut aikaan. Värit on todella hyvät.

  ReplyDelete
 6. Ihana! Niin mukaansa tempaisevan vihreä! :)

  ReplyDelete
 7. Hi Laura, great work with the Origins, what a perfect choice of photos too!

  ReplyDelete
 8. Tosi hiano leiska! Värit sopii hyvin yhteen,tulee ihan kesäinen olo :)

  ReplyDelete
 9. Ihana leiska!

  Lähettelen täältä vaikka viisi ylimääräistä pakkasastetta viilentämään teidän hellettä, sopiiko! Meille nimittäin luvattiin jälleen kylmenevää ja jo tällä hetkellä on tositakymmentä astetta pakkasta (päivällä oli n. -5 astetta ja nyt -14,4 astetta).


  -merja-

  ReplyDelete
 10. Ihanaa, kesä lähenee vaikka lunta pukkaa taivaalta joka päivä. Tuo sinun kuvasi oli niin kesän värinen, vielä kun saisi valon tallentumaan siten, että voisin paistatella tässä koneen äärellä vähän kuin salaa kesää nauttimassa:)

  ReplyDelete
 11. Ihanan bambuviidakkomainen leiska! Hienot kuvat ja kauniit koristeet. Käsialasi on niin ihana...

  ReplyDelete
 12. Hieno sivu! Upeita bambuja, ja aivan upeasti sopii keltaiset kirjaimet tuohon vihreyteen :)

  ReplyDelete
 13. Vitsi tää on kyllä aivana mahtava! Jotenkin niin elävä :)

  ReplyDelete
 14. oi oi oi! tosi nätti leiska :) ja tuo pystysuorassa oleva otsikko on tosi mahtava. ja Pikkuhelistintä lainaten, tosi elävä sivu. :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.